Rohkema info nägemiseks:

ZACK MARQUES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 992; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ZACK MARQUES OÜ kohta arvamuslugu!"

ZACK MARQUES OÜ hetkeolukord

Juba 992 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Zack Marques tegeleb eelkõige naiste rõivaste disainimise ja tootmisega. Ettevõtte peamisteks klientideks on eraisikud, kuid ka üksikud ettevõtted. OÜ Zack Marques alla kuuluva rõivabrändi kutsume täiuslikuks meheks garderoobis. Rõhk on eelkõige mugavatel igapäevastel riietel, kohalikul tootmisel ning järjest rohkem ka jätkusuutlikul tootmisel. Ettevõtte peamine müügikanal on e-pood www.zackmarques.com, kuid ka edasimüüja Levi disainipood Tallinnas.

2023.a. esimene pool ilmutas märke saabuvatest muutustes, sest 2022a sügis andis esimesi märke tarbijate hirmust hinnatõusu ees ning suured elektriarved vähendasid tarbijate soovi kulutada raha rõivastele. Aasta alguses valmistusime märtsikuus toimuvaks meie brändi esimeseks Tallinn

Fashion Week’ks. Tegemist on ühe suurima moeteemalise üritusega, kus end reklaamida ning silma paista. Üritus läks korda, suurendasime tuntust, kuid paraku soovitud müügitulemusi kevad ei toonud. Aasta teine pool oli üks raskemaid ja kurvemaid perioode. Järjest kasvavate materjalide hindade tõusu ning käibe languse tõttu, tuli vastu võtta raske otsus ning ettevõte nn talveunne viia – koondasime töötaja, lõpetasime üüripinna lepingu ning võtsime igasuguse hoo (ja püsikulutused) maha. Toimetasime vaid eritellimustega ning hoidsime ettevõte hinge nii elus.

2024.a. algus on olnud jätkuvalt vaikne. Koostöö on olnud Tridens AS-ga, valmistades 100+ custom- made pusa, lisaks mõned eritellimused eraklientidele.

Suhtarv Arvestusmeetod 2023 2022

Olulisemad suhtarvud:

Lühiajalise võlgnevuse

Käibevara/Lühiajalised kohustised 27,91 2,31 kattekordaja

Maksevalmiduskordaja Raha/ Lühiajalised kohustised 5,63 0,87

Varade puhasrentaablus (ROA) Puhaskasum/Varad kokku x 100 -22% 8%

Omakapitali rentaablus (ROE) Puhaskasum/Omakapital kokku x 100 -22% 14% (Müügitulu 2023-Müügitulu 2022) /

Käibe kasv (%) -62% 4%

ZACK MARQUES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.