Rohkema info nägemiseks:

T&T EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgse ehitusteenuse pakkumisega Tallinnas ja selle lähistel, hõlmates torutöid, vannitubade ehitust, plaatimistöid, sise- ja välitöid ning eritellimustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kvaliteet, mitmekülgsus ja professionaalsus – need on väärtused, mis iseloomustavad T&T EHITUS OÜ-d, Eesti juhtivat ehitusettevõtet. Oleme pühendunud kõigile aspektidele, mis aitavad muuta Teie kodu kaunimaks ja mugavamaks. Olgu tegemist plaatimistöödega, siseviimistlustöödega, välitöödega või eriprojektidega, oleme valmis Teie unistusi ellu viima.

Plaatimine on meie kirg ja meie meisterlikkus selles valdkonnas on kordumatu. Pakume laia valikut plaatimise liike, mis muudavad Teie kodu või äripinna elegantseks ja vastupidavaks. Lisaks pakume vannitubade ehituse ja renoveerimise teenust, tagades, et Teie vannituba saab olema nii funktsionaalne kui ka kaunis. Vannitubade hooldus ja värskendamine on samuti meie oskuste repertuaaris, et tagada pikaajaline kvaliteet.

Meie sisetööde meeskond tegeleb maalritööde, põrandate paigalduse, hüdroisolatsiooni, torutööde ja elektrisüsteemidega. Oleme oma ala eksperdid, kes muudavad Teie sisekeskkonna mugavaks ja esteetiliselt nauditavaks.

Välitingimustes loome unikaalseid aiamaju, abihooneid, grillnurki, paigaldame piirdeaedu, tänavakive ja ehitame terrasse. Meie eesmärk on muuta Teie õueala funktsionaalseks ja kauniks, et saaksite seda täiel rinnal nautida.

Oleme alati avatud uutele ja erilistele väljakutsetele. Meie meeskond armastab eritellimustöid ja naudib võimalust tuua ellu ka kõige unikaalsemad projektid. Teie visioon on meie jaoks inspiratsiooniks.

T&T EHITUS OÜ on pühendunud Teie ehitusvajaduste rahuldamisele ja pakub terviklikke lahendusi, mis muudavad Teie kodu või äripinna paremaks. Kui soovite lisateavet meie teenuste kohta või soovite alustada koostööd, siis võtke meiega ühendust juba täna.

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva ehituslahenduse!

kontakt

T&T EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina M.

Suurepärane töö! Meie vannituba on unistuste täitumine.

- Martin T.

Kiire ja professionaalne teenus. Soovitan kindlasti!

- Laura K.

Välitööd muutsid meie aia imeliseks paigaks. Aitäh teile!

Vannituba kui lõõgastav põgenemispaik

Kodu on koht, kus peaksime end alati mugavalt ja lõõgastunult tundma. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on muuta vannituba oma isiklikuks spaaks. Tavaline hommikune või õhtune vann võib muutuda tõeliseks rahustavaks rituaaliks, mis aitab teil igapäeva stressist vabaneda. Selles artiklis uurime, kuidas muuta oma vannituba lõõgastavaks paigaks. Värvidel on suur mõju meie meeleolule ja emotsioonidele. Alustage oma vannitoa muutmist rahustavaks paigaks, valides õige värvipaleti. Valged ja neutraalsed toonid, nagu helehall, pastellroosa või merevaigukollane, loovad rahuliku ja lõõgastava

Dropdown

kõik artiklid

Looge suveelamusi otse oma õueala grillnurgas

Suvi on ukse ees ja sellega koos saabub ka grillimise hooaeg. Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma õueala tõeliseks grillimise paradiisiks? Grillnurgad on
ssb.ee
Suvi on ukse ees ja sellega koos saabub ka grillimise hooaeg. Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma õueala tõeliseks grillimise paradiisiks? Grillnurgad on suurepärane võimalus muuta suved veelgi meeldejäävamaks, pakkudes mugavust ja lõõgastust otse oma koduhoovis. Selles artiklis räägime teile, miks peaksite kaaluma grillnurga ehitamist ja kuidas see saab muuta teie suviseid elamusi. Kes meist ei armastaks suvel grillimist? See on suurepärane võimalus kutsuda sõpru ja perekonda külla ning nautida maitsevaid roogasid õues. Kuid sageli võib grillimine olla tülikas, kui puudub korralik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.