Rohkema info nägemiseks:

TIMBER AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti suurim metsa raieõiguste ja metsakinnistute oksjonite korraldaja! Tagame metsa müümisel kõrgeima hinna ja vastutame raietööde korrektsuse eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas tagada, et sinu metsa majandamine toimuks ausalt ja vastutustundlikult? Või vajad abi raieõiguse või metsakinnistu müügil? Ära muretse, sest siin on vastus kõigile sinu metsa majandamist puudutavatele küsimustele - Timber.

Timber on ettevõte, mis on pühendunud sinu metsa haldamise ja majandamise vajaduste rahuldamisele. Me usume, et iga metsaomanik peaks saama oma metsa eest õiglast hinda ning et metsatehingud peaksid olema ausad ja läbipaistvad. Selleks pakume meie professionaalsete metsaspetsialistide teadmisi ja kogemusi, et aidata sul igas metsaga seotud küsimuses.

Meie spetsialistidel on üle 100 aasta metsamajandamise kogemust. See tähendab, et meie teadmised ja oskused metsanduse valdkonnas on laialdased ja sügavad. Oma kogemuste kaudu oleme omandanud põhjaliku ülevaate kõigist Eestis tegutsevatest metsaettevõtetest ning teame, kuidas tagada parimaid tulemusi sinu metsa majandamisel.

Timberi põhimõte on teha kõik metsatehingud ausalt ja läbipaistvalt. Sinu huvid on meie jaoks esmatähtsad, ja meie eesmärk on tagada, et saaksid oma metsa eest õiglast tasu ning et raied oleksid teostatud korralikult ja vastavalt kehtivatele normidele.

Me hindame iga metsaomaniku vajadusi ja eesmärke ning töötame koos sinuga, et leida parimad lahendused sinu metsa majandamiseks. Oleme sinu usaldusväärne partner, kes on alati valmis sind aitama ja nõustama.

Oleme hoolikalt valinud enda meeskonda vaid parimad metsaettevõtted, kes jagavad meiega samu väärtusi ja eesmärke. See tagab, et sinu metsa majandamine toimub kvaliteetselt ja professionaalselt.

Kui sul on küsimusi raieõiguse, metsakinnistu müügi, metsamajandamiskava tellimise või metsateatise täitmise kohta, võta meiega ühendust. Meie metsaspetsialistid on alati valmis sind aitama ja juhendama ning koos saame teha metsatehinguid õigesti.

Meie eesmärk on aidata sul saavutada parimaid tulemusi sinu metsaomaniku teekonnal. Ära jää üksi oma küsimustega - võta ühendust Timberiga ja laseme sinu metsa õitseda!

Koduleht

TIMBER AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert P.

Meeldiv tiim ja väga edukas koostöö.

- Olga E.

Sain Timberilt palju abi!

- Marek R.

Väga rahul teenusega.

Metsakinnistu väärtus kerkis juba ühe Timberisse võetud kõne järel 18 000 eurolt 32 000 euroni

Timberi metsaspetsialist Helen Savi jagas kogemust mehest nimega Paul, kes kaalus oma metsakinnistute müümist. Alguses pakuti talle kinnistute eest 18 000€, kuid Heleni soovitusel ja Timberi abiga otsustas Paul korraldada metsaoksjoni. Kinnistud müüdi lõpuks oksjonil 46 600€ eest, mis oli märkimisväärselt kõrgem kui algne pakkumine. Paul on rahul sellega, kuidas tehing lõppes, ja soovitab teistelgi oma metsa müümisel hoolikalt kaaluda ning mitte lasta end ära petta liiga odavate pakkumistega. Loe pikemalt Timberi kodulehelt!

Kuidas jõuda ettevõtteni, kes on tõesti Sinu metsa eest valmis tasuma väärilist ja õiglast hinda ning kuidas tunda ära need, kes vaid tühja lubavad?

Dropdown

kõik artiklid

Oksjonil on 3,3 miljoni euro eest kinnistuid

Timber.ee oksjonikeskkonnas on oksjonil kokku 47 kinnistut, millest üks on kaeveloaga karjäär ja kõigist oksjonil olevatest kinnistutest 12 kinnistut on müügis
ssb.ee
Timber.ee oksjonikeskkonnas on oksjonil kokku 47 kinnistut, millest üks on kaeveloaga karjäär ja kõigist oksjonil olevatest kinnistutest 12 kinnistut on müügis ühe paketina. Kokku on oksjonil 453 hektarit maad, 3 356 100€ väärtuses. Oksjonil pakkumise esitamise tähtaeg on 01. novembril kell 14.00.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.