Rohkema info nägemiseks:

ARTSKILL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 678; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARTSKILL OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTSKILL OÜ hetkeolukord

Juba 678 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Artskill loodi aprillis 2014.a. eesmärgiga avada Itaalia mööblitootja Scavolini esimene esindussalong-monobränd kauplus Eestis ja

Tallinnas. Tootjapoolne kontseptsioon näeb ette selleks eraldiasuvaid näidistesaali ruume, head asukohta ja väljapanekuna teatud arv köögimööbli ja vannitubade komplekte.

2018.a. arendasime turundustegevust uute koostööpartneritega (kinnisvarafirmad, arendajad, arhitektuuribürood, sisekujundajad jne.). Välja on töötatud turundusplaan reklaamide ja info tutvustamiseks ajakirjades ja sisustusportaalides. Edendasime kaubamärkide ja firma Artskill tuntust ka sotsiaalmeedias (Facebook, Instagramm jne). 2018.a. kolisime uutesse ruumidesse. Ruumid on suuremad ja värskelt renoveeritud, mis võimaldab näidistesaali paremini kujundada.

Pakume mööblile lisaks ka toole-laudu ja aksessuaare firmalt Calligaris ja Connubia ning Caccaro garderoobe. Eksklusiivsed lauanõud on tootjalt Calegaro ning kaunid tapeedid firmalt Wall&Deco.

2022.aastal kasvas käive 2%. Jätkame investeeringuid turundusele ning näidistesaali kujundamisele.

Artskill OÜ tegevusega ei kaasne kahjulikke keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Juhatus näeb firma arengut 2023. aastal stabiilsena.

ARTSKILL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.