Rohkema info nägemiseks:

TIIGITEHNIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1471; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TIIGITEHNIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

TIIGITEHNIKA OÜ hetkeolukord

Juba 1471 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Timo Tasane (18.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Tiigitehnika OÜ registreeriti 05.05.2014, eesmärgiga hakata Eestisse importima ja siin turustama aiatiikide ja -basseinidega seonduvat tehnikat ning kõikvõimalikke sinna juurde kuuluvaid tarvikuid.

Osaühingu juhatus on kaheliikmeline, osad on jagatud võrdselt 50:50. Mõlemad omanikud tegutsevad alustava äriga oma põhitöö kõrvalt. 2015 aastal sõlmiti esimesed koostöölepingud: Hollandi ettevõttega SIBO BV, millega saadi kaubamärgi ainuesindajaks Eestis, samuti sai meie partneriks Ornafish Japan CO LTD, kelle valikust impordime Eestisse puhtatõulisi Jaapani tiigikalu.

2016-2020 aastal importisime kalu ja tiigitehnikat ning vahendasime neid erinevatele ettevõtetele ning eraisikutele. Lisaks konsultatsiooni müügile osutasime ka teenuseid – projekteerisime ja rajasime/ehitasime mitmeid tiike ja sisebasseine üle Eesti. Kirjutasime meedia tarbeks mitmeid artikleid või lühinõuandeid ning oleme tutvustanud oma ettevõtet ka messidel: „Ehitus ja Sisustus 2017“ ning „Maamess 2018“

Jagame oma teadmisi ka teistega: meie partneriteks on Räpina Aianduskool ja Luua metsanduskool. Sealsed maastikuehituse eriala õppurid käivad tutvumas meie näidistiikidega, ja on abiks olnud ka erinevate kliendiobjektide rajamisel.

2022 aastal jätkasime oma tegevust: (cid:127) Valmisid mitmed tiigid Eesti erinevates paikades (cid:127) Kirjutasime artikleid ning nõuandeid erinevate ajakirjade tarbeks, samuti olime kajastatud nii teles kui ka raadios.

(cid:127) Tutvustasime oma Tuulna ja Kuldre näidistiike huvilistele 2023 aasta plaanideks on senise tegevuse jätkamine, lisaks valmistume pakkuma hüdropooniliste ja akvapooniliste süsteemide müüki ning paigaldust

TIIGITEHNIKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.