Rohkema info nägemiseks:

MARAT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5034; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARAT OÜ kohta arvamuslugu!"

MARAT OÜ hetkeolukord

Juba 5034 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 43 korda.

Tegevusaruanne 2022

Marat OÜ on läbi viinud oma tegevust perioodil 1. jaanuarist 2022 kuni 31. detsembrini 2022. Alljärgnevalt antakse ülevaade ettevõtte tegevusest, saavutustest, olulistest sündmustest ja tulevikuperspektiividest sellel majandusaastal.

Ülevaade tegevusest: Sel majandusaastal keskendus Marat OÜ oma tegevuse jätkusuutlikule arendamisele ja klientide rahulolu tagamisele.

Ettevõtte põhitegevusvaldkondadeks on rüivaste jae- ja hulgikaubandus.

Saavutused: Marat OÜ saavutas sel majandusaastal mitmeid olulisi saavutusi. Ettevõte suurendas oma müügimahte ja laiendas klientide ringi. Samuti parandas ettevõte oma tegevuse efektiivsust, tõstes toodete kvaliteeti ja suurendades müüki.

Olulised sündmused: Sel majandusaastal oli Marat OÜ jaoks mitmeid olulisi sündmusi. Ettevõte sõlmis uusi pikaajalisi lepinguid uute klientide ja tarnijatega ning viis läbi investeeringuid tehnoloogilistesse lahendustesse.

Tulevikuperspektiivid: Marat OÜ näeb oma tulevikuperspektiive positiivsetena. Ettevõtte eesmärgiks on jätkata kasvutrendi nii koduturul kui ka eksporditurgudel, parandada tooteid ja teenuseid ning suurendada klientide rahulolu. Samuti on plaanis investeerida jätkuvalt tehnoloogilistesse lahendustesse ja personali arengusse.

Kokkuvõte

Marat OÜ on läbi viinud eduka majandusaasta, saavutades olulisi tulemusi oma tegevustes. Ettevõte on keskendunud oma tegevuse arendamisele, klientide rahulolu tagamisele ning efektiivsuse tõstmisele. Marat OÜ näeb positiivseid väljavaateid tulevikus ja on valmis jätkuvalt panustama oma tegevusse, et saavutada jätkuv edu.

MARAT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.