Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE SAEMEES OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lääne Saemees OÜ on metsandus- ja ehitusteenuseid pakkuv ettevõte, kes alustas oma tegevust 2014. aastal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lääne Saemees on uhke oma pikaajalise kogemuse üle metsandus- ja ehitusteenuste valdkonnas, pakkudes usaldusväärseid lahendusi mitmesugustele klientidele üle Eesti.

Oleme spetsialiseerunud keskkonnasõbralikele sanitaarraieteenustele, kus professionaalne meeskond tagab, et teie metsamaa jääb tervena ning valmis uuteks väljakutseteks. Meie küttepuude valmistamise oskused tagavad teile soojad talveõhtud. Kasutades kvaliteetset puitu, pakume teile parimat küttematerjali, mis on keskkonnasõbralik ja tõhus.

Hoolitseme teie maastiku eest, pakkudes professionaalset võsalõikust teenust nii kraavides, põldudel kui ka metsades. Tagame, et teie maavaldused jäävad hooldatud ja turvaliseks. Kiire ja tõhus tuulemurru koristus on meie põhiteenuste hulgas. Eemaldame langenud puud ohutult ja tõhusalt, taastades nii teie metsa loomuliku tasakaalu.

Lääne Saemees seisab teie kõrval, pakkudes teile mitmekülgseid metsandus- ja ehitusteenuseid, mis vastavad teie vajadustele. Meie pühendumus kvaliteedile, keskkonnasõbralikkusele ja klientide rahulolule on see, mis muudab meid usaldusväärseks partneriks teie projektides.

Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil oma visioonid ellu viia.

Facebook

LÄÄNE SAEMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaarel P.

Väga professionaalne teenus, aitäh!

- Einar T.

Kindel valik metsandustöödele.

- Anne L.

Eelistatuim ettevõte küttepuude jaoks.

LÄÄNE SAEMEES OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lääne Saemees on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on ehituse abitööd, võsalõikus, metsavarumine ning küttepuude tegemine ja müük. Ettevõte on pühendunud oma klientide teenindamisele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid.2022. aastal näitas OÜ Lääne Saemees märkimisväärset kasvu. Ettevõtte müügitulu oli 101336 eurot, mis on 82% suurem kui eelneval aastal, 2021. aastal, mil müügitulu oli 55672 eurot. See suur kasv näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusele ja klientide rahulolu pakutavate teenustega. Lisaks müügitulu suurenemisele investeeris OÜ Lääne Saemees 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Küttepuud Lääne Saemehelt: tagame soojad talveõhtud

Kui talvekülmad saabuvad, on midagi võluvat soojade talveõhtute osas, kus puidu praksumine kaminas loob hubase atmosfääri. Aga kust saada kvaliteetseid küttepuu
ssb.ee
Kui talvekülmad saabuvad, on midagi võluvat soojade talveõhtute osas, kus puidu praksumine kaminas loob hubase atmosfääri. Aga kust saada kvaliteetseid küttepuud, mis mitte ainult ei kuumuta teie kodu, vaid on ka looduslikud ja keskkonnasõbralikud? Lääne Saemees toob teieni vastuse sellele küsimusele, pakkudes küttepuude valmistamise ja müügi teenust, mis toetab teie soojemaid ja keskkonnasõbralikumaid talveõhtuid. Meie küttepuud on valmistatud hoolikalt valitud looduslikest puuliikidest, tagades nende efektiivsuse ja kütteväärtuse. Kasutades ainult jätkusuutlikult korjatud puitu, pakume

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.