Rohkema info nägemiseks:

KARU INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 326; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KARU INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

KARU INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Karu Invest OÜ spetsialiseerub kinnisvara rendile ning mitmesuguste äritegevust toetavate teenuste pakkumisele.

2023. aastal oli ettevõtte käive väiksem kui 2022. aastal. Sellest hoolimata aitas kinnisvaraobjektide pidev hõivatus kindlustada stabiilse sissetuleku. Aasta kasum ulatus 45 742 euroni, mis on Karu Invest OÜ jaoks stabiilne ja edukas tulemus.

Eesti majanduse üldine olukord 2023. aastal oli keeruline, kajastades globaalset majanduse ebakindlust, kasvavat inflatsiooni ja intressimäärade tõusu. Selline keskkond on avaldanud mõju kinnisvaraturule, põhjustades mõningast langust kinnisvaratehingute arvus ja hindades. Sellest hoolimata on Karu Invest OÜ suutnud säilitada oma tegevuse stabiilsuse ja tagada pideva tulu üüritulude näol.

2024. aasta eesmärkideks on kinnisvaraobjektide pidev hõivatus ja stabiilsete tulemuste saavutamine muutuvas majanduskeskkonnas.

Märkimisväärseid investeeringuid plaanis ei ole.

2023. aasta oli Karu Invest OÜ jaoks stabiilne ja edukas. Vaatamata majanduslikele väljakutsetele oleme suutnud säilitada tugevad finantstulemused ja tagada pideva tuluvoo, mille poole püüdleme ka 2024 aastal.

KARU INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.