Rohkema info nägemiseks:

MARCELLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2743; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARCELLUS OÜ kohta arvamuslugu!"

MARCELLUS OÜ hetkeolukord

Juba 2743 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Marcellus OÜ põhitegevuseks 2023. majandusaastal oli põrandakatete paigaldus (EMTAK: 43331 Põranda ja seinakatete paigaldus).

Ettevõttel on kaks tegevuskohta, milleks on Soome ja Eesti. Oleme käibe ja töötajate arvu poolest Eesti kolme suurima tehisvaikkatete paigaldusega tegeleva ettevõtte seas.

2023. majandusaasta ületus pisut eelnevalt pandud prognoose.

Müügitulu aruandeaastal oli 801 095 eurot (2022. a 914 293 eurot), millest kasum oli 44 657 eurot (2022. a 83 009 eurot).

Kasumi languse tingis peamiselt töömahu oluline langus Soomes.

Ettevõtte müügitulu ning kasum ületasid prognoose. Käibe osakaal jaotus vastavalt Eestis 23% ja Soomes 77%. Müügikäive tõusis Eestis 19% ja langes Soomes 19%. Müügikäibe langus Soomes oli põhjustatud töömahu langusest aasta esimeses pooles, teises poolaastas töömaht normaliseerus.

Uuelt aastalt ootame töömahtude kerget tõusu ja tunneme, et oleme uue olukorraga kohanenud. Tuleval majandusaastal prognoosime, et käive

Eestis tõuseb 20% ja Soomes tõuseb müügikäive 5%. Eeldatavasti kogu müügitulu 2024 aastal tõuseb 15%. 2024 aastast ootame 10% kasumimarginaali.

Oleme taas tähelepanu pööranud koduturule ja see on kajastanud ka müügimahu tõusus Eestis. Meie klientideks on peamiselt ettevõtted, kes vajavad koostööpartneriks ettevõtet, kellel on oskus pakkuda suuremat ja spetsiifilisemat põrandakatete valikut. Selle oskuse olemegi omandanud peamiselt välisturul tegutsedes. Oleme varasemalt teinud väiksemas mahus ka töid ka Rootsi turul, see osakaal ei ole olnud suur aga loodame aasta teises pooles ka selle mahu taastumist.

Ettevõtte peamiseks kliendigrupiks olid ärikliendid (99%).

Põhiline kulu ettevõttel oli tööjõukulu, mis moodustas 437 610 euro suuruse summa.

Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 10 töötajat. Uuel tegevusaastal laiendame võimalusel meeskonda. Jätkame olemasolevate töötajate koolitamise ning varustuse täiendamisega, et olla efektiivsem. Oleme realiseerinud töökeskkonna programmi ning jälgime töötajaskonna tervist, et olla oma tegevuses jätkusuutlikum.

Majandusaastal kaasajastasime töövahendeid ning seadmeid, mis muutsid tööd efektiivsemaks kasvatades konkurentsivõimet ning nähes saadud tulemit jätkame vastavalt vajadusele investeerimist.

Möödunud aastal kasvasid meie jaoks sisendkulud tööjõukulu ning materjalikulu ühikhindade näol.

Käesoleval majandusaastal on plaanis pakkuda teenuseid ka kõrvaltegevusaladel, kus näeme nõudluse kasvu, et säilitada käivet ning pakkuda klientidele täisteenust.

MARCELLUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.