Rohkema info nägemiseks:

LOGMASTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
haljastusplaneerimine, ehitusmaterjalide transport, maastikukujundusteenused, lammutustööd, jäätmete äravedamise teenused, miniekskavaatori teenused, mulla veoteenus, puujuurte eemaldamise teenused, krundi arendusteenused, kraanatõsteteenused

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ Logmaster on asutatud 2014. aastal. Ettevõtte on pakkunud juba pea 8 aastat järjepidevalt kaevetööde, haljastustööde ning erinevate pinnasematerjalide transpordi teenust. Algusaastatel pakkus ettevõte vaid miniekskavaatoriga kaevetöid, kui aastatega nõudlusega kohanedes on ettevõtte teenuste valik oluliselt kasvanud. 

Nõudlus meie teenuste järele kasvas aasta-aastalt, mis andis meile võimaluse laiendada oma teenuste valikut ja investeerida kaasaegsesse tehnikasse. Alates esimestest sammudest kaevetööde valdkonnas oleme pidevalt täiustanud oma oskusi ja seadmeid, et pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust.

Teenuste laiendamine ja kasv

Algusaastatel pakkusime ainult kaevetöid miniekskavaatoriga, kuid klientide kasvavate vajaduste ja turu nõudlusega kohanedes oleme oma teenuste valikut oluliselt laiendanud. Tänaseks hõlmavad meie põhiteenused mitte ainult kaevetöid, vaid ka haljastustöid, pinnasematerjalide transporti, lammutustöid ning kallurkraanateenuseid. Oleme uhked selle üle, et suudame pakkuda terviklikku lahendust, mis katab kõik kliendi vajadused alates projekteerimisest ja planeerimisest kuni tööde teostamise ja jäätmete utiliseerimiseni.

Kliendikeskne lähenemine

Meie jaoks on alati olnud väga oluline kliendikeskne lähenemine tööde teostamise ja teenuste hinnakalkuleerimise osas. Iga projekt algab põhjalikust arutelust kliendiga, et mõista nende täpseid vajadusi ja ootusi. Selleks, et tagada parim võimalik tulemus, teeme tihedat koostööd klientidega kogu projekti vältel, pakkudes paindlikke ja kohandatud lahendusi.

 Logmasteri põhiteenused:

  • Kaevetööd miniekskavaatoriga: Meie spetsialistid teostavad erinevaid kaevetöid, kasutades kaasaegseid miniekskavaatoreid, mis võimaldavad töötada ka kitsastes tingimustes.
  • Kaevetööd: Pakume laia valikut kaevetöid alates kraavide kaevamisest kuni suuremahuliste ehitusprojektideni.
  • Haljasala planeerimistööd: Kujundame ja ette valmistame haljasalad vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele.
  • Haljastustööd: Teostame haljastustöid, mis hõlmavad puude ja põõsaste istutamist, murude rajamist ja palju muud.
  • Erinevate platside rajamine: Loome erinevaid platse, sealhulgas parkimisalad, mänguväljakud ja spordiplatsid.
  • Kändude ja põõsaste väljajuurimine ja äravedu: Eemaldame kände ja põõsaid ning korraldame nende äraveo.
  • Kallurteenus: Pakume kallurteenuseid erinevate materjalide, sealhulgas killustiku, mulla ja liiva transportimiseks.
  • Killustiku, mulla, liiva ja freesasfaldi transport: Tarnime ehitus- ja haljastusprojekte jaoks vajalikud materjalid õigeaegselt ja täpselt.
  • Ehitusmaterjalide transport: Pakume ehitusmaterjalide transporti, tagades kiire ja usaldusväärse teenuse.
  • Kallurkraana tõsteteenus: Meie kallurkraanad võimaldavad tõsta ja paigutada raskeid esemeid täpselt ja ohutult.

Pühendumus kvaliteedile

Garanteerime kokkuleppel hea hinna ja kvaliteetse koostöö igas projektis. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kvaliteetsete ja täpsete tööde teostamisele. Oleme uhked oma töö üle ja püüame alati ületada klientide ootusi, pakkudes usaldusväärset ja professionaalset teenust.

OÜ Logmaster on läbi aastate kasvanud ja arenenud, kuid meie põhiväärtused - kvaliteet, usaldusväärsus ja kliendikesksus - on jäänud samaks. Meie eesmärk on pakkuda parimaid võimalikke lahendusi, mis vastavad klientide vajadustele ja aitavad kaasa nende projektide edule. Küsige lisainfot ja leiame koos parima lahenduse teie projektile!

uuri lähemalt!

LOGMASTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Viktoria

Tellisin Logmaster OÜ-lt ca 100 elupuu istutamiseks kitsa kraavi kaevamise. Töö kiire ja korralik, kindlasti kasutan ka tulevikus.

- Tõnis

Logmaster OÜ tegeles minu krundil känduda välja juurimisega ja parkimisplatsi rajamisega. Aitäh!

- Aleksander

Logmaster on juba aastaid minu koostööpartner mulla, liiva transpordi osas. Kõik on alati vastavalt kokkulepetele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet õige miniekskavaatori teenuse valimiseks

Kaevetööde puhul on täpsus, efektiivsus ja minimaalne keskkonnamõju võtmetähtsusega. Miniekskavaatorid pakuvad neid omadusi ideaalses tasakaalus, muutes need ideaalseks laia valiku projektide jaoks alates maastikukujundusest kuni ehituseni. Õige miniekskavaatori teenuse valimine on teie projekti edukuse tagamiseks hädavajalik. Oma kaevamisvajaduste mõistmine Enne miniekskavaatori teenuse otsimist on oluline mõista oma projekti mastaapi ja eripärasid. Kaaluge ala suurust, töö keerukust ja kõiki takistusi, mis võivad kaevamisprotsessi mõjutada. Igal projekt on oma unikaalsed nõuded,

Dropdown

kõik artiklid

Teenused kallurkraanaga: Tõhusad ja mitmekülgsed lahendused

Kallurteenus Kallurteenused on hädavajalikud igasuguste ehitus- ja haljastusprojektide puhul, kus on vaja suuri koguseid materjali transportida. OÜ Logmaster p
ssb.ee
Kallurteenus Kallurteenused on hädavajalikud igasuguste ehitus- ja haljastusprojektide puhul, kus on vaja suuri koguseid materjali transportida. OÜ Logmaster pakub usaldusväärset ja professionaalset kallurteenust, mis hõlmab erinevate materjalide, nagu killustik, muld ja liiv, transporti. Meie kaasaegne masinapark ja kogenud juhid tagavad kiire ja efektiivse teenuse, mis vastab täpselt kliendi vajadustele. Killustiku, mulla, liiva ja freesasfaldi transport Ehitus- ja haljastusprojektide edukus sõltub sageli materjalide õigeaegsest ja täpsest tarnest. Logmasteri kallurkraanateenused hõlmavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.