Rohkema info nägemiseks:

EESTI TOOTJAD KOOS TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1049; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TOOTJAD KOOS kohta arvamuslugu!"

EESTI TOOTJAD KOOS TÜH hetkeolukord

Juba 1049 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Tulundusühistu Eesti Tootjad KOOS (edaspidi Ühistu) on asutatud 2014. aasta juunis. Ühistu liikmeteks on Purekkari OÜ, Kipperi Kala OÜ, CLV Capital OÜ, Lääne Kalur OÜ, Vitarsis

OÜ. Ühistul on üks juhatuse liige: Kaido Klaamas. Ühistu peamisteks tegevusaladeks 2022.

aastal oli köögiviljade hulgimüük, kala ümbertöötlemine, kala ja kalatoodete hulgimüük.

Arengusuunad 2022. aastal jätkus Ühistu toodete realiseerimiseks koostöö Eesti jaemüügikettidega.

2023. aastal pööratakse suuremat rõhku kalatoodete tootearendusele, kalatoodete tootmisele ja selle toodangu hulgimüügile. Samas jätkatakse ka köögiviljade hankimise ja turustamisega.

Samuti otsitakse koostöö võimalusi ja partnereid köögiviljade kasvatamiseks kohalikul turul.

2023. aastal liigutakse edasi plaaniga täiendada kalatoodete ja köögivilja sortimenti. 2023.

aastal jätkatakse koostööd Eesti suuremate jaemüügiettevõtetega kalatoodete ja köögiviljade müügi osas. 2023. aastal jätkatakse samuti ekspordivõimaluste uurimist.

Ühistu jätkab kalatoodete turustamist kaubamärgi all „Eesti Kala“ ning köögivilja turustatakse kaubamärgi „Kodu Köögivili“ all. Kalatoodeteks on marineeritud kala purgitooted ning erinevad kalakonservid. Köögiviljadest, tomat, kurk, sibul. Ühistu on seadnud prioriteediks toodete kvaliteedi tagamise, mille tarbeks teostatakse regulaarselt toodete kvaliteedikontrolliks analüüse.

Tulud ja kasum 2022. aastal oli Ühistu toodete müügitulu kokku 48 749 eurot. Ühistu kasum 2022. aastal oli 4580 eurot.

Sponsorlus

Tulundusühistu Eesti Tootjad KOOS toetab noorte sporti ja vabaaja tegevusi. Ühistu toetab jätkuvalt Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi. Ühistu planeerib ka edaspidi anda oma panuse noortele sportimistingimuste loomiseks ning parandamiseks.

Kaido Klaamas

EESTI TOOTJAD KOOS TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.