Rohkema info nägemiseks:

BONDKICK ASSET MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 497; jälgijaid - 47. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BONDKICK ASSET MANAGEMENT kohta arvamuslugu!"

BONDKICK ASSET MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bondkick Asset Management OÜ on edukalt arenev ettevõte, millel on tugev finantsalane positsioon ja selge kasvusuund.

Ettevõtte bilanss näitab märkimisväärset varade kasvu, eriti investeeringute osas tütarettevõtetesse ja sidusettevõtetesse. See rõhutab ettevõtte strateegilist suunda ja usku pikaajalisse kasvu.

Bondkick Asset Management OÜ on saavutanud kasumi kasvu. Aruandeaasta kasumiks on esitatud summa 124 355 eurot, mis näitab ettevõtte tõhusust ja suutlikkust saavutada kasumlikkust.

Ettevõte on suutnud hoida tugevat finantspositsiooni näitamaks ettevõtte usaldusväärsust ja võimet täita finantskohustusi õigeaegselt.

Bondkick Asset Management OÜ näitab selget kasvupotentsiaali ja püüdlust laieneda finantsturgudel. Ettevõtte pühendumus tulemustele, strateegiline mõtlemine ja suutlikkus kohaneda dünaamilise finantsmaailmaga annavad kindlustunde, et Bondkick Asset Management OÜ jätkab aktiivset tegutsemist ja on valmis vastu võtma tulevased väljakutsed.

Juhatuse hinnangul usaldusfond on jätkuvalt tegutsev ühing.

BONDKICK ASSET MANAGEMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.