Rohkema info nägemiseks:

TRICOASTAL HORIZONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 770; jälgijaid - 64. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TRICOASTAL HORIZONS OÜ kohta arvamuslugu!"

TRICOASTAL HORIZONS OÜ hetkeolukord

Juba 770 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 64 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TriCoastal Horizons OÜ asutati 2014. aasta juunikuus.

TriCoastal Horizons OÜ on Eesti ettevõte, mis tegutseb rohelise, alternatiiv- ja taastuvenergia ning infrastruktuuri projektijuhtimise valdkonnas.

Peamine eesmärk on bioenergia ja rohetehnoloogia juurutamine lihtsate ja ligipääsetavate lahendustega. Tricoastal Horizons OÜ asutamise eesmärgiks oli investeering alternatiivenergia projekti.

Aruandeaastal ettevõttel töötajaid ei olnud. Juhatus koosneb 2 liikmest. Juhatuse liikmetele eraldi juhatuse liikmeks olemise eest tasu ei makstud.

Aruandeaastal moodustas ettevõtte müügitulu 538 tuhat eurot, puhas kasum 62 tuhat eurot.

Arengusuunad järgnevaks majandusaastaks

TriCoastal Horizons OÜ järgmise aasta plaan on jätkata põhitegevusalal ja tegutseda kasumlikult.

TRICOASTAL HORIZONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.