Rohkema info nägemiseks:

GENSAPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3727; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta GENSAPUU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui unistad täiuslikust kodu- või kontorimiljööst, kus igal mööblitükil on oma kindel koht ja otstarve, siis oleme siin, et sinu unistused teoks teha. Gensapuu OÜ on professionaalne mööblipaigaldusega tegelev ettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi mööbliteenuseid nii Eestis kui ka välismaal. Oleme pühendunud sellele, et tagada klientidele mitte ainult parimad mööblilahendused, vaid ka sujuv ja muretu paigaldusprotsess.

Meie kogenud meeskond oskab kokku panna igasugust mööblit alates lihtsatest kappidest kuni keerukamate kontorimööblini välja. Kas soovid kodu värskendada uue elutoamööbli või kontoriruumi efektiivsust suurendada, meie eksperdid teevad selle reaalsuseks. Olgu tegemist köögimööbli, garderoobi või büroomööbliga - meie meeskond tagab, et iga mööbliese saab paigaldatud täpsusega ja vastavalt sinu soovidele. Usalda meid, et suudad nautida oma uut mööblit ilma paigaldusega seotud mureteta.

Mõistame, et üks suurus ei sobi kõigile. Seetõttu pakume ka kohandatud mööblilahendusi vastavalt sinu vajadustele ja ruumile. Meie disainimeeskond aitab sul luua unikaalse mööblieseme, mis sobib ideaalselt sinu interjööriga. Lisaks Eestile pakume oma professionaalseid teenuseid ka välismaal. Olenemata sellest, kas soovid paigaldada uut kontorimööblit välisriigis asuvasse äriruumi või soovid kodust mööblit kaasa võtta oma välismaal elamise uude kohta, oleme sinu jaoks olemas.

Meie meeskond koosneb kogenud mööblieksperdidest, kes omavad aastatepikkust kogemust erinevat tüüpi mööbli paigaldamisel. Oleme pühendunud kõrgekvaliteedilisele tööle ja täpsusele. Tagame, et iga mööbliese saab paigaldatud täpselt vastavalt sinu soovidele ja standarditele. Sinu rahulolu on meie jaoks prioriteet number üks. Kuulame sinu soove ja vajadusi ning loome lahenduse, mis vastab täpselt sinu ootustele.

Oleme siin, et muuta sinu elu lihtsamaks ja mugavamaks, pakkudes professionaalseid ja usaldusväärseid mööbliteenuseid. Ära lase mööbli paigaldamise muretel end takistada - võta ühendust meiega juba täna ja leiame sinu jaoks parima lahenduse!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 515 6040

GENSAPUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi O.

Töö tehti puhtalt ja kiirelt. Hind oli samuti mõistlik.

- Marko D.

Kiire reageerimine ja suurepärane lõpptulemus.

- Priit s.

Suurepärane teenindus, kiired ja täpsed.

GENSAPUU OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022. a 2022. aastal oli OÜ Gensapuu käive 256,8 tuhat eurot. OÜ Gensapuu põhitegevus aruandeperioodil oli mööblitellimuste täitmine. 2023. aastal jätkub mööblitellimuste täitmine, lootes ületada 2022. aasta käivet. OÜ Gensapuu peamised finantssuhtarvud: 2022 2021 Müügitulu (tuhandetes eurodes) 257 183 Müügitulu kasv (%) 40% 44% Puhaskasum (tuhandetes eurodes) -13 - 4 Puhasrentaablus (%) -5,16 - 2,44 Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 0,18 0,63 ROA (%) -42,2 - 10,06 ROE (%) -5,42 -28,46

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab mööbli paigaldusteenus unikaalset kodu luua?

Kodu on rohkem kui lihtsalt koht, kus me magame ja sööme. See on koht, kus meie unistused põimuvad reaalsusega, kus meie mõtted muutuvad ideedeks ja kus meie sü
ssb.ee
Kodu on rohkem kui lihtsalt koht, kus me magame ja sööme. See on koht, kus meie unistused põimuvad reaalsusega, kus meie mõtted muutuvad ideedeks ja kus meie süda tunneb end turvaliselt. Iga nurk meie kodus peaks rääkima meie loo, väljendama meie isikupära ja pakkuma mugavust. Gensapuu OÜ mööblipaigaldusteenused on nagu kunst, mis aitab teil muuta iga ruumi unikaalseks kunstiteoseks. Üks olulisemaid aspekte kodu kujundamisel on see, et see vastaks täpselt teie maitsele ja vajadustele. Gensapuu OÜ pakub kohandatud mööblilahendusi, kus meie kogenud meeskond töötab koos teiega, et mõista teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.