Rohkema info nägemiseks:

EMR GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel tooteid ja tarvikuid sõidukitele ning laiaulatuslikke logistikalahendusi ja hooldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EMR GROUP OÜ-s usume, et edusammude süda peitub toodete ja teenuste innovatsioonis ning usaldusväärsuses. Meie missiooniks on pakkuda tipptasemel tooteid ja tarvikuid sõidukitele, koos kõikehõlmavate logistikalahendustega, ning võrdlematuid hooldusteenuseid masinatele ja sõidukitööstusele. Meid ajendab soov teenindada oma kliente suurepäraselt ja pühendumusega, mis on koondatud meie loosungisse: Innovatsiooni vedamine, usaldusväärsuse tagamine!

Nybro kiiretest tänavatest kuni globaalse kaubanduse dünaamilise võrgustikuni on EMR GROUP OÜ end kehtestanud kvaliteedi ja usaldusväärsuse majakana. Meie mitmekesine tegevus hõlmab tipptasemel toodete otsest pakkumist tootjatelt, tagades, et saate parima ilma kulukate vahendajateta. Meie hoolikalt valitud tipptasemel tooted on loodud selleks, et teha vahet ehituses, transpordis, põllumajanduses ja tööstuses.

Sõidukientusiastidele ja professionaalidele pakub meie tütarettevõte nyadack.eu laia valikut taskukohaseid rehve ja velgi, mis sobivad igat tüüpi sõidukitele, tagades ohutuse ja jõudluse läbi kõikide aastaaegade. Meie innovatsioonipühendumust rõhutab veelgi meie revolutsiooniline Flat Fix Puncture Protection – ainulaadne lahendus, mis ennetab ja parandab tavalisi rehvikahjustusi, hoides teid liikumises ilma katkestusteta.

Meie asjatundlikkus ulatub toodetest kaugemale, hõlmates teenuste komplekti ehitus- ja ettevõtlussektoris. Olgu tegemist laienduse, ümberehituse või renoveerimisega, EMR Entrepreand on varustatud teie projekti täpselt ja hoolikalt teostama.

Liituge meiega meie teekonnal, kui jätkame oma silmaringi laiendamist, pakkudes lahendusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie nõudlike klientide ootusi. EMR GROUP OÜ-ga ei vali te lihtsalt toodet või teenust; te võtate omaks partnerluse, mis seisab innovatsiooni ja usaldusväärsuse eest. Tere tulemast maailma, kus tippkvaliteet ei ole lihtsalt lubadus, vaid tagatud.

Võtke meiega ühendust täna aadressil hej@emrgroup.se või helistage meile numbril 020-89 92 58, et avastada, kuidas me saame teie edu edendada. Ärge unustage meiega ühendust võtta ka Facebookis, Twitteris ja Instagramis viimaste uuenduste ja pakkumiste jaoks.

Kontakt

EMR GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus M.

Parimad rehvid ja veljed, mida olen kasutanud! Väga rahul.

- Mari K.

Hooldusteenused on suurepärased, professionaalne ja kiire teenindus.

- Peeter T.

Usaldusväärne ja kvaliteetne, alati valmis aitama.

EMR GROUP OÜ tegevusaruanne 2023

Tyrepartner Holding OÜ asutati 2014. aasta juulis, firma põhitegevuseks on mehaaniline metallitöötlus. 2023. aastal ei ole saadud müügitulu. Aruandeaastal investeeringuid ei olnud ning ei planeerita järgmisel aastal. Ettevõte juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on premium rehvide eelised kütusesäästlikkuse seisukohalt?

Ettevõtetele ehitus-, transport-, põllumajandus- ja tööstussektorites võib autopargi sooritus olla operatiivse edu võtmeks. Premium rehvid on oluline investeeri
ssb.ee
Ettevõtetele ehitus-, transport-, põllumajandus- ja tööstussektorites võib autopargi sooritus olla operatiivse edu võtmeks. Premium rehvid on oluline investeering teie autopargi võimekusse, avaldades otsest mõju ohutusele, efektiivsusele ja üldisele sooritusele. Selles postituses uurime viit transformeerivat eelist, mida premium rehvide kasutamine teie autopargile pakub. 1. Suurendatud ohutus ja usaldusväärsus Premium rehvid on disainitud arenenud mustrite ja kummisegudega, mis pakuvad ülimat haarduvust ja pidurdusvõimet. See tähendab paremat kontrolli kriitilistes olukordades, mis võib ära

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.