Rohkema info nägemiseks:

VINNALAUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Omame paarkümmend aastat kogemust avariiliste autode keretöödes. Meie eesmärgiks on klientide rahulolu, saavutame selle tööde suurepärase kvaliteedi, kiire teeninduse, kvaliteetsete materjalide ja personaalse lähenemisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Autod on enamat kui lihtsalt sõiduvahendid - need on meie usaldusväärsed kaaslased teekonnal läbi elu. Kuid avarii või väiksem kahjustus võib kergesti meie autode välimust ja jõudlust mõjutada. Õnneks on meil Vinnalauto - teie usaldusväärne partner, kui tegemist on autode keretööde ja remondiga. Vinnalauto töökoja leiate Raplamaalt Kohilast.

Meie kireks on autode ilu ja tervis ning meie meeskond on pühendunud pakkuma parimat teenust, mis on tuntud Kohila ja ümbritsevates piirkondades. Omades rohkem kui paarikümneaastast kogemust avariiliste autode keretöödes, on meie spetsialist väljaõppe saanud kaasaegsetes tehnoloogiates ning omab tunnustatud ettevõtete (nt Spanesi, Dataliner, Car-O-Liner ja 3M) poolt väljastatud sertifikaate. See tähendab, et meie töötajad mitte ainult ei oska oma tööd, vaid nad teevad seda ka tipptasemel, tagades teie autole parima võimaliku hoolduse.

Meie eesmärk on teie rahulolu ning selle saavutame tipptasemel teeninduse, kvaliteetsete materjalide ja personaalse lähenemisega. Iga auto on meie jaoks unikaalne ja me kohtleme neid vastavalt, tagades, et nad lähevad tagasi teele mitte ainult remonditud, vaid ka täiustatud olekus.

Kui teil on autoga abi vaja, võite meie peale kindlad olla! Rohkema info jaoks külastage meie kodulehte ja Facebooki.

KodulehtFacebook  

VINNALAUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Raido R.

Jäin teenusega väga rahule, auto nagu uus!

- Kirke K.

Väga kiire ja kvaliteetne töö!

- Kadri K.

Väga abivalmis meeskond, aitäh!

VINNALAUTO OÜ tegevusaruanne 2022

VinnalAuto OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud mootorõidukite remondi ja hoolduse alale. See ettevõte asutati 14. juulil 2014. aastal, mis tähendab, et neil on juba üle seitsme aasta kogemusi selles valdkonnas. Nende põhitegevusalaks on mootorõidukite remont ja hooldus, mis hõlmab kõike alates lihtsatest õlivahetustest kuni keerukate mootoriremontideni. VinnalAuto OÜ majandusnäitajad on olnud positiivsed. 2022. aastal oli ettevõtte käive 120 067 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise aasta 97 249 euroga. See tähendab, et ettevõtte käive kasvas aastaga 22 818 euro võrra.

Dropdown

kõik artiklid

Auto plastdetailide remont: säästa raha, säästa keskkonda

Meie maailm muutub kiiresti ning sellega muutuvad ka autotööstuse paradigmad. Üks märkimisväärne muutus on suundumus plastikust valmistatud osadele autodes. Pla
ssb.ee
Meie maailm muutub kiiresti ning sellega muutuvad ka autotööstuse paradigmad. Üks märkimisväärne muutus on suundumus plastikust valmistatud osadele autodes. Plastikdetailid on kerged, vastupidavad ja odavad, kuid neil on üks miinus: nad on kergesti kahjustatavad. Õnneks on olemas lahendus - plastdetailide remont. See teenus mitte ainult ei säästa teile raha, vaid aitab ka säästa keskkonda. Kui teie auto plastikust osad on kahjustatud, on esimene mõte neid välja vahetada. Kuid see võib olla kulukas ettevõtmine, eriti kui kahjustatud on mitu osa. Plastdetailide remont pakub tõhusamat ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.