Rohkema info nägemiseks:

PROJEKT363 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2267; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PROJEKT363 OÜ kohta arvamuslugu!"

PROJEKT363 OÜ hetkeolukord

Juba 2267 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Projekt363 OÜ tegutseb peamiselt hoonete arhitektuuri-, konstruktsioonide- ja eriosade projekteerimise valdkonnas. Ettevõtte tegevus hõlmab lisaks planeeringute koostamist, autorijärelvalve teostamist ning välistrasside projekteerimist. 2023. aastal keskendusime ainult koduturule.

Aastal 2023 olid meie peamised teenused järgmised: (cid:127) Arhitektuurne projekteerimine; (cid:127) Kütte ja ventilatsiooni projekteerimine; (cid:127) Vee ja kanalisatsiooni projekteerimine; (cid:127) Elektri ja sidelahenduste projekteerimine; (cid:127) Detailplaneeringute koostamine; (cid:127) Hooneväliste tehnovõrkude projekteerimine; (cid:127) Projekteerimise peatöövõtt.

Meie suurimateks klientideks aastal 2023 olid: (cid:127) Ehitusettevõtted; (cid:127) Kinnisvaraarendajad; (cid:127) Eraisikud.

Kui müügikäive oli esimese kvartali jooksul hea, näitasid järgmised kvartalid langust, mis lõppes neljandas kvartalis mõningase stabiliseerumisega. Töötajate arv vähenes aasta jooksul vastavalt töömahu vähenemisele. Keskmisel oli 11 töötajat.

Käibe langus 2023. aastal on otseselt seotud turu üldise langusega ja vähenenud nõudlusega projekteerimisteenuste järele. Lisaks on majanduskeskkonna ebakindlus sundinud paljusid kliente oma investeerimisplaane edasi lükkama või vähendama, mis omakorda vähendas projektide arvu ja mahte.

Ettevõtte järgmise aasta peamised eesmärgid hõlmavad tööprotsessi tõhustamist ja projektijuhtimise aktiivsemat arendamist. Tõhustamise eesmärgiks on saavutada suurem efektiivsus ja tagada parem teenuste kvaliteet. Lisaks on seatud eesmärgiks laieneda välisturgudele, mis võimaldab ettevõttel kasvatada oma kliendibaasi ja suurendada rahvusvahelist konkurentsivõimet.

2023 aasta oli Projekt363 OÜ jaoks väljakutsete aasta, kus tuli toime tulla nii turu üldise languse kui ka käibe vähenemisega. Siiski suutsime säilitada stabiilsuse ja keskenduda tulevikuplaanidele, mis hõlmavad uute turgude avastamist ja tööprotsesside optimeerimist. Seame eesmärgiks jätkata kvaliteetsete teenuste pakkumist ja tugevdada oma positsiooni nii koduturul kui ka rahvusvaheliselt.

PROJEKT363 OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.