Rohkema info nägemiseks:

ADVOKAADIBÜROO OBJARTEL JA PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 585; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVOKAADIBÜROO OBJARTEL JA kohta arvamuslugu!"

ADVOKAADIBÜROO OBJARTEL JA PARTNERID OÜ hetkeolukord

Juba 585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo Objartel ja Partnerid OÜ alustas oma majandustegevust 21.07.2014. a Äriregistrisse kandmisega. Advokaadibüroo põhitegevusalaks vastavalt Advokatuuriseadusele on õigusteenuse osutamine erinevates õigusvaldkondades.

Advokaadibüroo on äriühinguna oma tegemistes tagasihoidlik ja edasipüüdlik. Advokaadibüroo juhindub oma tegevuses ja advokaatide, kes advokaadibüroos töötavad, kutsetegevuses ning õigusteenuste osutamisel Eesti Advokatuuri poolt kehtestatud õigusaktidest ja Advokatuuriseadusest.

Advokaadibüroo majandustegevus erineb oluliselt tavapärasest äritegevusest, kus toodetakse või müüakse kaupu või teenuseid.

2023. a majandusaastal jätkab osaühing senisel kursil ja majandustegevusega, olulisi muudatusi ettevõtte põhitegevusse ei ole planeeritud.

ADVOKAADIBÜROO OBJARTEL JA PARTNERID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.