Rohkema info nägemiseks:

OSILIA TAKSO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4230; jälgijaid - 5. Arvustusi - 6; Artikleid 5+ "Kirjuta OSILIA TAKSO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Osilia Takso juurde, kus me ei paku lihtsalt taksoteenust; me oleme keskkonnasõbraliku transpordi eestvedajad Eesti kiiresti arenevates linnades. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume keskkonnasõbralikku taksoteenust meie elektrisõidukite flotiga Eesti peamistes linnades.' Meie atraktiivse Nissan Leafide ja Škoda Enyaqide flotiga pakume kogemust, mis on sama meeldiv planeedile kui see on meie reisijatele.

Meie teekond algas visiooniga muuta inimeste liikumisviisi Kuressaares, Pärnus ja Viljandis. Me uskusime, et on võimalik pakkuda teenust, mis on mitte ainult mugav ja taskukohane, vaid ka vastutustundlik ja jätkusuutlik. Täna seisame uhkelt selle uskumuse tunnistajana, kasvava rahulolevate klientide arvuga, kes valivad Roheliselt sõitmise, Osilia sõitmise!

Meie hinnad on läbipaistvad ja konkurentsivõimelised, tagades, et saate nautida elektrisõidu luksust ilma kõrge hinnasildita. Olgu teieks äriklient või igapäevane pendeldaja, meie teenused on kohandatud vastavalt teie vajadustele, eripakkumistega neile, kes liituvad meie kogukonnaga kliendikaardiga.

Ridesõidu broneerimine meiega on sama lihtne kui helistamine numbril 1771. Meie sõbralikud operaatorid on valmis teid aitama, tagades, et teie teekond meiega on algusest lõpuni sujuv. Me oleme rohkem kui lihtsalt sõit; me oleme liikumine puhtama, rohelisema tuleviku poole. Liituge meiega sel teekonnal ja kogege rõõmu südametunnistusega reisimisest.

Osilia Taksos me ei vii teid lihtsalt sihtkohta; me viime ellu muutust. Omaks võtke elektriline üleminek koos meiega ja avastage, miks meie kliendid kiidavad Osilia Takso kogemust. On aeg tõsta teie taksotranspordi ootusi!

uuri lisaks

OSILIA TAKSO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Soovitan kõigile!

- Jaan

Muljetavaldav teenindus ja mugavad autod.

- Priit

Täiuslik teenindus Viljandi piirkonnas.

Tuleviku linnatransport: elektriautod

Kuna linnakeskused jätkuvalt kasvavad, muutub jätkusuutliku ja tõhusa transpordi vajadus üha kriitilisemaks. Elektriautod on selle transformatsiooni eesrindel, pakkudes lubavat lahendust linnaliikuvuse väljakutsetele. Elektrisõidukid (EV) ei ole enam futuristlik kontseptsioon, vaid tänase päeva reaalsus. Tehnoloogia arengu ja suurenenud keskkonnateadlikkusega muutuvad EV-d linnatänavatel üha tavalisemaks nähtuseks. Linnaplaneerijad integreerivad nüüd elektrilist liikuvust oma tulevikunägemustesse, tunnistades EV-de potentsiaali linnamaastike ja transpordivõrkude ümberkujundamisel.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sillutab teed rohelisele transpordile Osilia Takso?

Kui maailm võitleb kiireloomulise vajadusega vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid ja võidelda kliimamuutustega, kerkib Osilia Takso esile kui innovatsiooni j
ssb.ee
Kui maailm võitleb kiireloomulise vajadusega vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid ja võidelda kliimamuutustega, kerkib Osilia Takso esile kui innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse majakas transpordisektoris. See postitus süveneb sellesse, kuidas Osilia Takso on revolutsiooniliselt muutmas rohelist transporti Saaremaal, Viljandis ja Pärnus, pakkudes keskkonnateadlikele inimestele, tehnikahuvilistele pendeldajatele ja ettevõtte klientidele reisimisviisi, mis on kooskõlas nende väärtustega mugavuse, jätkusuutlikkuse ja taskukohasuse osas. Transport on oluline globaalsete kasvuhoonegaaside

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.