Rohkema info nägemiseks:

3PARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1186; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 3PARK OÜ kohta arvamuslugu!"

3PARK OÜ hetkeolukord

Juba 1186 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

3park OÜ alustas tegevust 2014 aasta suvel. Ettevõtte põhitegevuseks on kõrg- ja madalseiklusradade ehitamine ja hooldamine.

2022 majandusaastal oli ettevõtte käive 194 tuhat eurot.

Ülemaailmse Covod-19 pandeemiast tulenevad mõjutused on jätkuvalt tuntavad ettevõtte majandustegevusele. Seoses piiride avanemisega oli võimalus taaskord ehitada suuremaid planeeritud objekte piiri taga. 2022 aastal tehti täiendavaid parendustöid nii Soome kui Norra seiklusparkides. Jätkuvalt on edasi lükatud projektid Jaapanis ja mujal. Lisaks pandeemiast tulenevatele reisipiirangutele, on kasumile mõju avaldanud ehitusmaterjali ning tööjõukulu kasv ning piiratud kätte saadavus.

Suuremaid investeeringuid põhivarasse aruandeperioodil ei tehtud.

Keskmine töötajate arv 2022 aastal oli 2 töötajat ning tööjõukulu 62 tuhat eurot.

Juhatuses on 2 liiget ning juhatuse liikmetele maksti töötasu 26,4 tuhat eurot.

3PARK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.