Rohkema info nägemiseks:

HINGEHOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut nõustamisteenuseid, eesmärgiga toetada klientide vaimset heaolu ja aidata neil lahendada eluprobleeme.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Hingehooldus OÜ on ettevõte, kus üks inimene kannab endas kirge ja pühendumust, et aidata klientidel leida sisemist tasakaalu ning vaimset heaolu. See ettevõte pakub mitmekülgseid nõustamisteenuseid, mis on suunatud individuaalsele kasvule, laste ja noorte toetamisele, hüpnoteraapiale ning videonõustamisele. Hingehooldus OÜ eesmärk on pakkuda terviklikku tuge ja abi, mis aitab klientidel ületada eluprobleeme ning avastada endas sära ja rahu.

Hingehooldus OÜ kogenud spetsialist on valmis kuulama ja toetama neid, kes seisavad silmitsi vaimse tervise väljakutsetega. Individuaalne nõustamine aitab klientidel mõista oma emotsioone, leida lahendusi stressile ja ärevusele ning suunata elu positiivsemas suunas.

Noorte vaimne heaolu on Hingehooldus OÜ jaoks esmatähtis. Spetsialist keskendub laste ja noorte erivajadustele, aidates neil toime tulla suhete probleemide, enesehinnangu kujundamise ja õpiraskustega. Hingehooldus OÜ loob turvalise ja toetava keskkonna noortele nende arenguteel.

Hüpnoteraapia on võimas vahend, mis võib aidata klientidel leida sügavamat enesemõistmist ja lahendusi nende elu probleemidele. Hingehooldus OÜ spetsialist juhendab kliente hüpnoteraapiaseansside kaudu, aidates neil avastada sisemisi ressursse ja muuta käitumismustreid.

Kaasaegne elutempo võib mõnikord takistada vajaliku toe saamist, kuid Hingehooldus OÜ teeb vaimse heaolu toetamise lihtsaks. Videonõustamine võimaldab klientidel saada professionaalset abi mugavalt oma kodust lahkumata. See on ideaalne võimalus ka neile, kes elavad kaugemal Tallinnast või vajavad kiiret ja tõhusat nõustamist.

Hingehooldus OÜ julgustab kõiki neid, kes otsivad vaimset heaolu ja tuge, võtma ühendust. Olgu teie eesmärk paremini mõista iseennast, leida lahendusi eluprobleemidele või saada toetust vaimse tervise küsimustes, Hingehooldus OÜ on siin, et teid abistada. Teie vaimne heaolu on oluline ja vääriline hoolt ning tuge.

Võta ühendust ja leiame murele koos lahenduse!

kontakt

HINGEHOOLDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Elisabeth V.

Ave teeb oma tööd suurepäraselt, alati rõõmsa ja õitseva olemisega. Ta võtab oma tööd väga tõsiselt, hoides Sind hellalt, samal ajal sügavuti probleemi sukeldudes - see teebki Avest eriliselt toreda inimese!

- Kennet P.

Väga meeldiv ja SUUR abi! Mulle meeldib, kui inimene on konkreetne. Soovitan igakell kinnisilmi.

- Andres K.

Väga hea ja mõnus oli kohtuda ning rääkida. Loodan tulevikus mõnda teemat veel sügavamalt käsitleda.

Kuidas pakkuda lastele emotsionaalset toetust?

Laste emotsionaalne toetus on üks olulisemaid komponente nende tervislikus arengus ja heaolus. Kui lapsed saavad emotsionaalset tuge, on neil paremad võimalused kasvada enesekindlateks, sotsiaalselt pädevateks ja vaimse tervisega inimesteks. See artikkel keskendub sellele, miks emotsionaalne toetus on nii oluline ning kuidas seda saab lastele parimal viisil pakkuda. Emotsionaalne toetus hõlmab kõiki meetmeid, mis aitavad lastel mõista ja haldada oma emotsioone ning tunda end armastatuna ja hoituna. See hõlmab selliseid elemente nagu kiitus, julgustus, kuulamine, kaastunne ja turvatunne.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on läbipõlemine?

Läbipõlemine on mõiste, mis on aina sagedamini kõlanud nii töö- kui ka isiklikus kontekstis. See ei ole ainult sõna, vaid tõsine vaimne seisund, mis võib meid t
ssb.ee
Läbipõlemine on mõiste, mis on aina sagedamini kõlanud nii töö- kui ka isiklikus kontekstis. See ei ole ainult sõna, vaid tõsine vaimne seisund, mis võib meid tabada, kui me ei tea, kuidas end hoida ja taastuda. Sellest artiklist leiate rohkem teavet selle nähtuse kohta ning viise, kuidas seda ennetada ja sellega toime tulla. Läbipõlemine ei ole pelgalt väsimus või stress. See on seisund, kus inimene on täielikult ammendunud füüsiliselt, emotsionaalselt ja vaimselt. See võib mõjutada inimese töövõimet, suhteid ja üldist elukvaliteeti. Läbipõlemine võib tekkida siis, kui inimene kogeb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.