Rohkema info nägemiseks:

LORRY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid teenuseid, alates küttepuude müügist kuni rasketehnika taastamiseni. Lisaks pakume äripindade üürimist, parkimisvõimalusi ning sõidu- ja pakiautode müüki ning remonditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LORRY OÜ-sse! Pakume mitmekülgseid teenuseid alates äripindade üürist kuni sõidukite müügi ja remondini. Lisaks tegeleme ka rasketehnika taastamisega ning pakume parkimisvõimalusi ja merekonteinerite rentimist. Oleme teie usaldusväärne partner logistikavaldkonnas.

Alates meie loomisest oleme pühendunud pakkuma tipptasemel lahendusi neile, kes vajavad hästi hooldatud parkimiskohti ja mitmekülgseid merekonteinerite rentimise võimalusi. Meie parkimisplatsid on kujundatud teie rahuolu silmas pidades, tagades, et teie sõidukid on parkitud turvalises, kättesaadavas ja hästi hooldatud keskkonnas. Oleme uhked oma parkimisplatside hoolduse üle, et teie saaksite keskenduda olulisele – oma äri juhtimisele.

Kui on juttu merekonteinerite rentimisest, siis Betooni tn 61 paistab silma konteinerite flotilliga, mis vastab paljudele ladustamis- ja transpordivajadustele. Olgu teil vaja ajutist ladustamislahendust või pikaajalist logistilist partnerit, meie konteinerid sobivad igasse stsenaariumi. 

Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja meie meeskond on pühendunud pakkuma teile parimat võimalikku teenust. Kutsume teid avastama võimalusi Betooni tn 61-ga, kus teie ruumiprobleemid muutuvad meie innovaatilisteks lahendusteks. Aitame teil leida ruumi oma äri kasvatamiseks ja ruumi edasi liikumiseks.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on leidnud oma ruumilahenduse meiega.

Kontakt:

+372 504 9479

LORRY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko

Merekonteinerite valik on lai ja kvaliteetne.

- Laura

Merekonteineri rentimine oli kiire ja muretu.

- Peeter

Ettevõtte meeskond oli paindlik ja abivalmis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LORRY OÜ tegevusaruanne 2022

Lorry OÜ oli loodud 2014 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete müük. Lorry OÜ netorealiseerimiskäive 2022 aastal on 1 005 220 eurot (2021: 1 865 117 eurot) ja puhaskasum on 150 693 eurot (2021: 203 675 eurot). 2022. aastal tegeletakse ettevõtte jätkuva arendamisega. Ettevõttes töötas aasta jooksul keskmiselt 3 töötajat ning palgakulu üldsumma oli 83 315 eurot. Lorry OÜ ei oma välisriigis registreeritud filiaale.

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend parkimisplatsi hoolduseks

Parkimisplatsi hooldamine on oluline iga ettevõtte jaoks, kes väärtustab oma klientide ohutust ja rahulolu. Korras parkimisala mitte ainult ei jäta positiivset
ssb.ee
Parkimisplatsi hooldamine on oluline iga ettevõtte jaoks, kes väärtustab oma klientide ohutust ja rahulolu. Korras parkimisala mitte ainult ei jäta positiivset esmamuljet, vaid pikendab ka investeeringu eluiga. Regulaarne parkimisplatside hooldus on hädavajalik õnnetuste ärahoidmiseks, vastutuse minimeerimiseks ja kinnisvara väärtuse säilitamiseks. See peegeldab ka ettevõtte pühendumust professionaalsusele ja kliendihoolitsusele. Hooletusse jäetud parkimisplats võib põhjustada negatiivseid kliendikogemusi ja potentsiaalset ärikadu. Vastupidi, hästi hooldatud plats võib tõsta ettevõtte üldist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.