Rohkema info nägemiseks:

DREAMBOX GAMES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3203; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DREAMBOX GAMES OÜ kohta arvamuslugu!"

DREAMBOX GAMES OÜ hetkeolukord

Juba 3203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2023

Dreambox Games OÜ põhitegevuseks on kaughasartmängude ehk online õnnemängude pakkumine Eestis, Rootsis ja Taanis ning spordiennustuse (totalisaator) pakkumine Eestis. Ettevõte kasutab brändi nime CHANZ ja domeeni www.chanz.com. 2023. aasta müügitulu kahanes võrreldes 2022. aastaga.

Müügitulu suuruseks kujunes 4,83 mln eurot, mis on -9,7% vähem kui 2022.

aastal. Seoses vähenenud müügituluga lõpetas ettevõte majandusaasta kahjumiga.

Aruandeaasta puhaskahjum oli -47,8 tuh eurot. Eeloleval 2024. aastal on plaanis jätkata koduturul müügitulu suurendamise ja ettevõtte kogukulude vähendamisega. Vastavalt vajadustele on plaanis palgata juurde ka personali.

Sarnaselt varasematele aastatele jätkati lõppenud majandusaastal investeeringuid valdavalt immateriaalsetesse põhivaradesse. Immateriaalsetest põhivaradest suurema osa moodustas kapitaliseeritud väljaminekud teenuste pakkumiseks vajalike IT-süsteemide arendamiseks. 2024. aastal jätkatakse investeerimist IT-süsteemidesse, millega tugevdatakse ettevõtte konkurentsieeliseid.

2023. aasta kõige olulisemaks projektiks oli restruktureerimine, mille käigus loodi emaettevõte Chanz Group OÜ. Sellega seoses avanevad võimalused lisatulu teenimiseks, mis oli seni piiratud Dreambox Games tegevusalaga. IT projektidest oli valdav osa arendustest seotus kodulehe kasutajamugavuse suurendamisega.

Meie piirkonna majandust on nii laiemalt kui kitsamalt tugevasti mõjutanud

Ukrainas käiv sõda. Peale selle on klientide rahakotile otsene mõju olnud Euribori tõus, mis kajastub paljude inimeste laenumaksetes. Nendest asjaoludest tingituna on riigis endiselt märkimisväärne inflatsioon, mis on klientide rahakotile negatiivse mõjuga. Lisaks jätkub surve Soome turult, kus endiselt ei tohi kasutada turundustegevust Soome klientide suunal. Eesti turul jätkus konkurentide lisandumine kasiino operaatorite näol. Kõikide asjaolude koosmõjul oli 2023.

aasta üle pika aja ühe madalaima tulubaasiga tegevusperiood, mis peegeldus ka majandusaasta kahjumis. Samas on rasked olud sundinud ettevõtet veelkord ümber hindama mitmete tegevuste ja sisendite väärtust ja kulu. Meie hinnangul on olnud muutuvate turutingimustega kohanemine jätkuvalt kiire ning on tehtud vajalikud muudatused kuludes ja tulude prognoosides.

Eeloleva 2024. aasta puhul on ettevõtte jaoks oluline roll kogu ettevõtte kasumlikkus igas kuus ning Eesti hasartmängulitsentsi uuendamiseks (2025 alguses) ettevalmistumine. Uute turgude osas ei ole majandusaasta alguses näha sellist litsentseeritud turgu, kuhu sooviksime siseneda uue pakkujana. Peamiseks eesmärgiks on kasvatada mahtu Eestis ning lõpetada 2024. aasta kasumiga.

DREAMBOX GAMES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.