Rohkema info nägemiseks:

ESO INTERNATIONAL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 227; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESO INTERNATIONAL AS kohta arvamuslugu!"

ESO INTERNATIONAL AS hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ESO International AS, registrikood 12713863 (edaspidi “äriühing”) on osaühing, mille peamiseks tegevusvaldkonnaks on äriteenused ning omakapitali ja oskusteabe alased investeeringud. Äriühing on spetsialiseerunud väikese ja keskmise suurusega ettevõttete arendamisele ja nende osanike vara väärtuse suurendamisele pikaajaliste partnerlussuhete loomise kaudu.

Äriühingu kaheks põhiliseks tegevusalaks on: a) klientidele finants-, ettevõtluse arendamise alaste ja juhtimiskonsultatsiooniteenuste osutamine b) investeeringud ettevõtete omakapitali ja oskusteabesse.

Äriühingu sihtgrupiks on väikese ja keskmise suurusega ettevõtted teenindus-, tööstus-, heaolu/tervishoiu- ja tehnoloogiavaldkonnas ning eesmärgiks on nende ettevõtete kasvu kiirendamine ja tegevuse viimine rahvusvahelisele tasandile. 2022. aastal osutas äriühing ettevõtluse arendamise alase nõustamise teenuseid ja osales mitmete hindamisprotseduuride teostamisel erinevate investeerimisobjektide juures. Lisaks tegeleb ettevõte investeerimisalaste tegevustega läbi aktsia portfelli.

Eelpool mainitud äritegevuse riskid on seotud regiooni üldise makromajandusliku olukorraga ja ettevõtete tegevusest tulenevate äririskidega, millesse on investeeritud ja mis selles regioonis tegutsevad. Üldine makromajanduslik olukord on olnud enam-vähem stabiilne ja seega ei ole äriühingu äritegevusele see mõju avaldanud. Kõige olulisemad riskid on seotud klientide saamise ja säilitamise ning ka investeerimistegevuse edukusega. Lisaks võivad äriühingu käivet mõjutada kõik olulised muutused makromajanduslikus olukorras. Sõda Ukrainas, mis vallandus 2022.

aastal, ei ole otseselt mõjutanud ESO International äritegevust. Küll, aga kõrge inflatsioon ja ernergiakriis mõjutab ettevõtte selle tötarettevõtja üldkulusid ja muutused aktsiaturul mõjutavad ettevõtte aktsiaprotfelli väärtust.

ESO International AS müügitulu oli 225 tuhat eurot (2021: 505 tuhat eurot) ja varade maht kokku 9 676 tuhat eurot (31.12.2021: 8 810 ) 2023.

aastal on äriühingu eesmärgiks leida uusi ärivõimalusi laiendades oma kliendiportfelli ärinõustamise alal ja samuti erinevaid investeerimisobjekte

Baltikumis ning mujal Euroopas.

Peamised finantsarvud ja nende arvutamise metoodika:

ESO International AS 1.1.2022-31.12.2022 1.1.2021-31.12.2021

Müügitulu (tuh EUR) 225 505

Aruandeaasta kasum (tuh EUR) 2 268 1 113

Puhaskasumi marginaal:

Aruandeaasta kasum / 1 008% 220 %

Müügitulu

Omakapitali tulusus (ROE):Aruandeaasta kasum / 24 % 14 %

Perioodi keskmine omakapital

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja: 39,07 2,54

Käibevarad / Lühiajalised kohustused

Omakapitali kordaja: 1,0 0,9

Omakapital / Varad

Pekka Sillanaukee

Juhatuse liige

ESO International AS

ESO INTERNATIONAL AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.