Rohkema info nägemiseks:

VITASHOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VitaShop e-poest leiad laia valiku toidulisandeid, vitamiine ja mineraalaineid. Lisaks muud treeninguks vajalikku. Uuri järgi ja su tervis tänab sind!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervis ja heaolu on meie kõigi jaoks olulised, eriti kui räägime sportimisest ja aktiivsest elustiilist. Alates 2014. aastast on Vitashop pühendunud sellele, et pakkuda klientidele kvaliteetseid toidulisandeid, mis aitavad neil saavutada parimaid treeningtulemusi. Oleme oma teekonnal kasvanud ning arenenud, ja meie eesmärk on endiselt sama - olla Sinu usaldusväärne partner tervislikuma ja tugevama elu suunas.

Meie missioon on lihtne ja selge: pakkuda kõrgekvaliteedilisi toidulisandeid sportlastele, harrastajatele ja spordialaliitudele. Usume, et igaühel on potentsiaal saavutada oma parimad treeningtulemused ning meie toodetega saavad kliendid sellest potentsiaalist kinni haarata. Kas soovid lihaseid kasvatada, kaalu kaotada, liigeseid tugevdada või lihtsalt oma üldist tervist parandada - meie tootevalik vastab kõikidele Sinu vajadustele.

Me ei tee kompromisse toodete kvaliteedis. Kõik meie tooted on hoolikalt valitud ja läbinud ranged kvaliteedikontrollid, et tagada nende ohutus ja tõhusus. Teame, kui oluline on usaldada neid toidulisandeid, mida oma kehasse paneme, ning seetõttu teeme kõik endast oleneva, et pakkuda vaid parimat.

Vitashop pühendub pidevale tootevaliku täiendamisele ja hindade konkurentsivõimeliseks hoidmisele. Oleme veendunud, et kvaliteetsed toidulisandid ei tohiks olla kättesaadavad ainult eliitsportlastele. Seetõttu pingutame iga päev, et pakkuda parimat hinda, tagades samal ajal toodete kvaliteedi.

Ostmine Vitashopist on lihtne ja turvaline. Pakume 14-päevast tagastusõigust, et tagada, et olete oma ostuga täielikult rahul. Lisaks sellele on ostud vähemalt 49.-€ eest SmartPOSTi kaudu tasuta. Meie eesmärk on teha Sinu ostukogemus nii mugavaks kui võimalik.

Meie tootevalik hõlmab kõike, mida vajad, et saavutada oma tervise- ja treeningueesmärke. Kas soovid täiendada vitamiine ja mineraale, toetada liigeste tervist, parandada ainevahetust või leida sobivaid toidulisandeid oma spordialale - meil on see kõik olemas. Tutvu meie kategooriatega, mis hõlmavad vitamiine, liigeseid, kaalualandamist, testosterooni, aminohappeid/BCAA-sid, proteiine, pre-workout tooteid, kreatiini, toitu ja varustust.

Meie kinkekaardid on suurepärane võimalus teha kingitus, mis näitab hoolivust ja hoolt oma sõprade ja lähedaste tervise eest. Kingi neile võimalus avastada meie laia tootevaliku ja leida just need toidulisandid, mis aitavad neil saavutada oma unistused tervislikuma ja tugevama elu suunas.

Vitashop on Sinu usaldusväärne partner, kes seisab Sinu kõrval kogu Sinu tervisliku ja treeningulise teekonna vältel. Tule ja tutvu meie tootevalikuga, sest Sinu tervis ja heaolu on meie jaoks prioriteet!

Koduleht

VITASHOP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Lihtne tellida ja valik on väga suur!

- Alari U.

Kõige rohkem kiidan mitmekülgset valikut!

- Mai K.

Lisaks kiirele koju saabumisele on tooted alati kvaliteetsed!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VITASHOP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vitashop on Eesti ettevõte, mille põhitegevuseks on spordikaupade ost ja müük. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete spordikaupade pakkumisele, mis aitavad sportlastel ja fitnessi harrastajatel saavutada oma eesmärke ja parandada tervist. OÜ Vitashop on ainulaadne ettevõte, kuna sellel ei ole töötajaid. See tähendab, et kõik ettevõtte tegevused, alates kaupade hankimisest kuni müügini, on automatiseeritud või allhankena välja antud. See on üks põhjuseid, miks OÜ Vitashop on suutnud püsida konkurentsivõimelisena ja jätkusuutlikuna. Ettevõtte jätkusuutlikkus on oluline, kuna see

Dropdown

kõik artiklid

OstroVit Whey Protein Isolate VitaShopist

Kui oled aktiivne spordiharrastaja või unistad tervislikust elustiilist, on OstroVit Whey Protein Isolate just see toidulisand, mida oled otsinud. See on kõrgei
ssb.ee
Kui oled aktiivne spordiharrastaja või unistad tervislikust elustiilist, on OstroVit Whey Protein Isolate just see toidulisand, mida oled otsinud. See on kõrgeima kvaliteediga vadakuvalgu isolaat, mis on tuntud kui üks kõige väärtuslikumaid valguallikaid spordimaailmas. Kui soovid arendada lihasmassi või vähendada keharasva, võib see olla sinu saladus tervisliku ja tugeva keha saavutamiseks. OstroVit Whey Protein Isolate eristub oma kvaliteedi ja puhtuse poolest. See valmib madalal temperatuuril töötava ristvoolu mikrofiltreerimise abil, mis tagab aktiivsete koostisosade kõrge kvaliteedi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.