Rohkema info nägemiseks:

VIENO HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 283; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIENO HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

VIENO HALDUS OÜ hetkeolukord

Juba 283 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Vieno Haldus OÜ (asutatud 2014. aasta septembris), on pidevalt laienenud ja mitmekesistanud oma tegevusalasid alates asutamisest.

Algusaastatel keskenduti peamiselt posti- ja kullerteenustele, mis on jäänud ettevõtte põhiteenuseks.

Alates 2020. aastast laiendasime oma teenuste portfelli, lisades majutusteenuse, mis on tänaseks saanud meie klientide seas populaarseks.

2023 aastal võtsime ette veel ühe olulise sammu, laiendades oma tegevust eluruumide pikaajalisele üürileandmisele. See uus suund on osutunud edukaks, aidates kaasa ettevõtte stabiilsele kasvule ja mitmekesistamisele. Oma tegevustes oleme jätkuvalt keskendunud kvaliteedile ja kliendirahulolule, mis on meie edukuse alustalaks.

Eelseisval aastal plaanime jätkata oma praeguste tegevusalade, sealhulgas posti- ja kullerteenuse, majutusteenuse ning eluruumide pikaajalise üürileandmise arendamisega. Oleme pühendunud teenuste kvaliteedi pidevale parandamisele ja kliendikogemuse rikastamisele.

Lisaks olemasolevatele teenustele on meil hea meel teatada, et 2024. aastal plaanime laiendada oma majutusteenuse valikut, lisades SPA- ja saunateenused. See uus algatus on suunatud nii olemasolevatele kui ka uutele klientidele, pakkudes neile veelgi täiuslikumat puhkuse- ja lõõgastumiskogemust. Usaldusväärsete partneritega koostöös loodame pakkuda erakordseid SPA- ja saunateenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja kliendi ootustele.

VIENO HALDUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.