Rohkema info nägemiseks:

KARELA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme valmis koostööks, olenemata ehitusprojekti suurusest või keerukusest. Meie kogemustepagas on suur ja meeskond on töökas ning andekas. Tegutseme soomes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Karela on nimi, mis on tõlgendatav usaldusväärseks ja professionaalseks ehituspartneriks Soomes. Alustasime oma teekonda aastaid tagasi eesmärgiga viia Soome ehitusturule kvaliteetseid ja täpselt teostatud ehitustöid. Meie missiooniks on pakkuda klientidele mitmekülgseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja rahuldavad ka kõige nõudlikumaid ootusi.

Karela sündis kirglikust soovist tuua ehitusesse midagi enamat. Meie asutajad jagavad tugevat armastust ehituse vastu ja nägid võimalust pakkuda klientidele midagi erilist. Alustasime väikese meeskonnaga, kes uskus, et iga ehitusprojekt peaks olema kunstiteos, mis ühendab funktsionaalsuse ja esteetika.

Aastate jooksul oleme oma teenuste valikut laiendanud ja täiustanud vastavalt klientide vajadustele ja ehitusvaldkonna arengule. Meie teenuste hulka kuuluvad üldehitus, vundamendi ehitus, renoveerimine, sisetööd ja välistööd. Oleme spetsialiseerunud ka isolatsioonile ja soojustusele ning pakume kõrgekvaliteedilist projekteerimisteenust.

Karela ei vaata mitte ainult minevikku, vaid mõtleb ka tulevikule. Usume, et ehitusmaailmas tuleb alati püsida uuendusmeelne ja ajakohane. Seetõttu oleme investeerinud tipptasemel tehnoloogiasse ja pidevasse koolitusse, et pakkuda klientidele parimaid lahendusi ja teenuseid.

Karela missiooniks on olla usaldusväärne partner igas ehitusprojektis. Me ei loo lihtsalt hooneid, vaid rajame kodud, ärihooned ja rajatised, mis kestavad aastakümneid ja pakuvad oma omanikele suurt rahulolu. Meie eesmärk on luua ehitustöid, mis peegeldavad meie kirge ja pühendumust, ning aidata klientidel oma unistused teoks teha.

Kui otsite kogenud ehituspartnerit Soomes, siis olete leidnud selle Karelas. Meie meeskond on teie teenistuses, et muuta teie visioon reaalsuseks.

Kontakt:
erich.keldo@gmail.com
+37258585862

KARELA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erkki L.

Väga meeldiv koostöö!

- Robert D.

Töö oli kiire, aga siiski kvaliteetne, soovitan!

- Tanel T.

Kogu tiim oli töökas ja professionaalne.

KARELA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Karela, mis on ühe osanikuga osaühing, alustas oma tegevust 2014. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud ehitusteenuste pakkumisele nii Eesti Vabariigis kui ka Soomes. OÜ Karela on tõestanud oma pühendumust ja professionaalsust, mis on aidanud neil luua tugeva maine ja usaldusväärse kliendibaasi.2022. aasta oli ettevõtte jaoks eriti edukas. Selle aasta jooksul näitas OÜ Karela märkimisväärset kasvu ja arengut. 2021. aasta lõpu seisuga oli ettevõttes tööl kolm töötajat, kelle palgakulu koos sotsiaalmaksuga ulatus 89 826 euroni. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja

Dropdown

kõik artiklid

Tõhusad fassaaditööd - maja vastupidavuse võti

Fassaaditööd on ehitusmaailmas kriitilise tähtsusega, kuna hoone fassaad mitte ainult ei mõjuta selle visuaalset atraktiivsust, vaid tagab ka kaitse ilmastikumõ
ssb.ee
Fassaaditööd on ehitusmaailmas kriitilise tähtsusega, kuna hoone fassaad mitte ainult ei mõjuta selle visuaalset atraktiivsust, vaid tagab ka kaitse ilmastikumõjude ja muude väliskeskkonna tegurite eest. Fassaaditööd hõlmavad mitmeid erinevaid protsesse ja tehnikaid, mis määravad hoone välimuse, vastupidavuse ja energiatõhususe. Selles sisuturundusartiklis vaatleme lähemalt, miks fassaaditööd on nii olulised ja millised on mõned olulised kaalutlused nende teostamisel. Hoone fassaad on selle visiitkaart maailmale. See peegeldab mitte ainult hoone omaniku maitset ja stiili, vaid annab ka aimu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.