Rohkema info nägemiseks:

TOOMEMÄE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 245; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOOMEMÄE OÜ kohta arvamuslugu!"

TOOMEMÄE OÜ hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Toomemäe alustas tegevust 26.09.2014. Esialgse mõtte kohaselt oli juhatuse liikmetel plaanis valmistada tunnustatud koduköögis erinevaid setupäraseid suupisteid ja toite. Turunduslikus mõttes olid tarbijateks mõeldud koduvalla elanikud ja ettevõtted, osalemine laatadel ja suvesündmustel. Nii läkski, saime võimaluse pakkuda oma toodangut kohalikel sündmustel ja võtta vastu tellimusi eraklientidelt. 2015 aastaks oli selge, et nõudlus kohaliku ja omanäolise toidu vastu pakub huvi ka turistidele ja kaugematele külalistele. OÜ koosolekul võeti vastu otsus, ehitada kodukohvik, mille ideeks ja suunaks on kutsuda külastajad enda poole koju ja pakkuda neile traditsioonilist seto toitu.

Kodurestoran Maagõkõnõ avati 2016.a augustis ja tänaseks on olemas kõik vastavad nõuded ja load, et toitlustusasutusena tegutseda.

Restorani köögitehnika soetamiseks on saadud toetust Piiriveere Liidri programmist. Samuti väliterrassi klaasimiseks ja kogu restorani ventilatsiooni paigaldamiseks.

Tulevikuplaanid on lähiajal seotud jätkuvalt reklaamimisega ja meie võimaluste tutvustamisega. Esikohale jääb traditsioonilise seto toidu pakkumine ja selle valmistamiseks kohaliku tooraine kasutamine. Teeme koostööd tooraine saamiseks lähiümbruse talunike ja ettevõtetega.

Kuna kohvik asub koduhoovis, on esialgne plaan olla avatud ainult ette tellitud gruppidele.

Oleme avatud ka seminaride ja õpitubade korraldamiseks ja seda võimalust on päris palju kasutatud.

Teoks on saanud eesmärk aidata kohalikku kultuurielule, tuues kohviku gurmeeõhtutele esinema tuntud muusikuid ja kultuuritegelasi. Et seto toit on populaarne ja nõutud, jäävad tulevikuplaanidesse kindlasti sisse ka laadad ja kohalikud suvised suursündmused. Usume, et taolistel sündmustel osalemine on Oü mainele hea ja aitab kaasa uute klientide leidmisel. Klientide osas jätkame tööd kohalike ettevõtete ja asutustega (Vana Jüri seebipood, Saatse Seto Muuseum, Setomaa Turism, Seto Küük) aga samuti ka Setomaa giididega. Suurem edasiminek koostöö osas on Sõirapäeva kui sündmuse laiendamine. 2019 ja 2020.a. oli kaasatud kogu Saatse nurga kogukond, mitmed taluhoovid olid külalistele avatud. Kindlasti jätkub koostöö sõirapäeva ja muude tegemiste osas oma piirkonna inimestega. 2017-2018.a. oleme üks osa Seto Külavüü kostipäiva retseptiraamatu sisust.

Kodurestoran on 2022.a. võõrustanud külalisi nii Eestist kui kaugemalt. Tänu kohalikele giididele on meid üles leidnud Skandinaaviamaadest tulnud turistid, aga ka kaugemad külalised. 2022.a. oli veel välisturiste vähe, kuid parem seis kui koroona-aastal. Meie maine on hea ja hoiame seda sellisena. Meil õnnestus 2022.a. saada toetust Piiriveere programmist, täiendasime inventari, et tagada head tingimused toidu hoiustamiseks nii välisündmustel kui restoranis sees toitu pakkudes.

Suvel toimusid taas põhisündmused: Kostipäiv, Sõirapäiv, Seto Kuningriik ja Peipsi Toidu Tänav, nendest võtsime ka osa. Lisaks uue sündmusena Avatud käistöötalude päev ja jaanuarikuine Peipsi Toidutänava Pöörane täiskuuöösööming.

Arengusuuna põhieesmärk edaspidiseks on jätkuvalt see, et turist leiaks tee meieni ja saaks võimaluse tunnetada Setomaad ja siinset söögikunsti läbi pakutud toiduelamuse. Kindlasti annab koostöö kohalike ettevõtete ja kogukonnaga seda eesmärki kiiremini täita.

TOOMEMÄE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.