Rohkema info nägemiseks:

PT VARAHALDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 972; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PT VARAHALDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

PT VARAHALDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

PT Varahalduse OÜ tegevusalaks on sidus- ja tütarettevõtete ärinõustamine (sh erinevad energiaalased nõustamised, kinnisvaraobjektide leidmine) ning akumuleerunud varade investeerimine ja haldamine tegeliku kasusaaja nimel.

2023. aasta oli samuti transitoorne aasta nagu möödunudki, kus investeeringute müük energiasektoris jätkus, alustati samas väljumist ka fintech sektorist ning jätkati kinnisvara elamuarendusse investeerimist.

Ettevõtte portfell on investeeritud tagatud laenudesse, kinnisvarasse ja likviidsetesse finantsvaradesse (aktsiad, krüpto jms).

Ärinõustamine tuleb aastal 2024 väga aktiivne.

PT Varahalduse tütar- ja sidusettevõtted on:

Modena OÜ (20%) - www.modena.ee

Energiaturg OÜ (50%) - www.energiaturg.ee

Alpina OÜ (50%) - www.alpina.estate

Plaanis on kõigi tütar- ja sidusettevõtete jätkuvasse kasvu strateegilisel tasandil ja investeeringutelt panustada ning neid pikemaajaliselt väärtustada.

Alpina OÜ alla kuuluvad arendused:

Laagri Kvartal OÜ - 90 korterit Laagris aadressiga Hoiu 3c. Projekteerimisel.

Arenduspank OÜ - 12 korterit Nõmmel aadressiga Vääna 3a. Projekteerimisel.

Linnu Kodu OÜ - 18 korterit Kristiines aadressiga Nõmme tee 70. Valmis, 1/3 korteritest veel müümata.

Modena OÜ on jõudnud kasumisse ning ettevõtte väärtuse kasv saab hoo sisse.

PT VARAHALDUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.