Rohkema info nägemiseks:

PRIMIT24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigalduse, projekteerimise ning energiasäästlike lahenduste pakkumisega, tagades klientidele optimaalse sisekliima ja energiakulude vähendamise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu on koht, kus soovime end alati tunda mugavalt ja turvaliselt. PRIMIT24 on ettevõte, mis viib kodu mugavuse uuele tasemele, pakkudes mitmekülgseid kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete lahendusi, mis tagavad optimaalse sisekliima ja energiakulude olulise vähenemise.

PRIMIT24 spetsialiseerub kütte-, ventilatsiooni- ja kliimalahendustele, hõlmates kõike alates professionaalsest paigaldusest kuni energiasäästlike nõuannete pakkumiseni. Ettevõte seab eesmärgiks mitte ainult tagada klientidele mugavust, vaid ka saavutada see maksimaalse energiatõhususega.

1. Kütte- ja Jahutuslahendused: PRIMIT24 pakub mitmekülgseid lahendusi, mis hõlmavad nii kütte- kui ka jahutussüsteeme. Kliimaseadmete valik on kohandatud vastavalt iga kliendi vajadustele, tagades aasta läbi optimaalse temperatuuri.

2. Ventilatsioonilahendused: Hea siseõhu kvaliteet on oluline iga kodu jaoks. PRIMIT24 pakub professionaalset ventilatsioonilahenduste paigaldust, mis tagab värske ja puhta õhu kõigis kodu nurkades.

3. Optimeerimine ja Projekteerimine: Ettevõte tegeleb ka olemasolevate süsteemide optimeerimise ja projekteerimisega, pakkudes uuenduslikke lahendusi energiatõhususe suurendamiseks ja kulude vähendamiseks.

4. Nõustamine: PRIMIT24 ei ole lihtsalt teenusepakkuja, vaid ka partner. Nende kogenud meeskond pakub klientidele asjatundlikku nõustamist, aidates neil teha teadlikke otsuseid oma kodu kliimalahenduste osas.

PRIMIT24 on pühendunud kaasaegsete ja energiasäästlike tehnoloogiate kasutamisele. Vesiküte, maaküte ja õhksoojuspumbad on vaid mõned näited lahendustest, mis mitte ainult ei taga mugavust, vaid vähendavad ka märkimisväärselt energiakulusid.

Kui soovid viia oma kodu mugavuse järgmisele tasemele ja vähendada energiakulusid, võta ühendust PRIMIT24-ga. Nende meeskond on valmis pakkuma personaalset nõustamist ja leidma just sinu kodule sobiva kliimalahenduse. Vali kogemus, mugavus ja energiasääst – vali PRIMIT24!

PRIMIT24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel S.

PRIMIT24 paigaldas meie koju suurepärase vesiküttesüsteemi.

Selle mugavus on tõeliselt meeldiv. Tänan!

- Liina P.

Professionaalne projekteerimine aitas meil saavutada optimaalse kütte- ja jahutussüsteemi.

Väga rahul!

- Kadi L.

PRIMIT24 nõustamine oli väga informatiivne ja abivalmis.

Nad aitasid meil leida parima lahenduse meie kodule.

Suur tänu!

PRIMIT24 OÜ tegevusaruanne 2022

Primit 24 OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 6. oktoobril 2014. aastal. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on küte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus. Primit 24 OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö ja professionaalse lähenemise poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas. Aastal 2022, alates 1. jaanuarist kuni 31. detsembrini, oli Primit24 OÜ käive 36 521 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid mõned aastad. See näitab, et Primit 24 OÜ on pühendunud oma klientidele parima teenuse pakkumisele ja on võimeline saavutama

Dropdown

kõik artiklid

Kütte- ja jahutuslahendused kodus: PRIMIT24 OÜ pakub vesikütte ja õhkkütte paigaldust vastavalt klientide vajadustele

Kodu on koht, kus soovime end alati mugavalt tunda, olgu siis suvel kuumalaine või talvel külmakraadid. PRIMIT24 mõistab kütte- ja jahutuslahenduste olulisust n
ssb.ee
Kodu on koht, kus soovime end alati mugavalt tunda, olgu siis suvel kuumalaine või talvel külmakraadid. PRIMIT24 mõistab kütte- ja jahutuslahenduste olulisust ning pakub klientidele vesikütte ja õhkkütte paigaldusteenuseid, mis vastavad nende individuaalsetele vajadustele ja tagavad optimaalse temperatuuri koduruumides. Vesiküttesüsteemid on üks populaarsemaid kütteviise, eriti põrandakütte puhul. Meie  ekspertide meeskond paigaldab professionaalselt vesiküttesüsteeme, mis tagavad ühtlase ja mugava soojuse jaotumise kogu ruumis. Vesiküte kasutab soojust vee kaudu, mis ringleb torustikus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.