Rohkema info nägemiseks:

OPES INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 331; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OPES INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

OPES INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 331 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Opes Invest OÜ on 2014. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil ja tegeleb ettevõtlusega. Tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast investeeritakse nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Ettevõtte põhitegevus on ärikinnisvara omamine Tallinna vanalinnas ja Pirital, mida ettevõtte annab rendile. Ettevõte on saanud tulu kinnisvara rendist. 2022. aastal jätkas ettevõte senist tegevust kinnisvara valdkonnas, hallates olemasolevat kinnisvara. Ettevõte finantseeris keemilise puhastuse sektori ettevõtet Eestis ja logistika ettevõtet Lätis. Soetas töökohustuste täitmiseks auto. Otsitakse pidevalt uusi investeerimisvõimalusi.

2023. planeerib ettevõte jätkata senist tegevust kinnisvara valdkonnas.

OPES INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.