Rohkema info nägemiseks:

BK RUUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 725; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta BK RUUM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast valdkonda, kus minimalism kohtub soojusega, kus iga disain on rohkem kui lihtsalt mööbli paigutus ja värvipaletid – see on peegeldus sinust, sinu unistustest ja sinu olemusest. BK RUUM OÜ usub sisekujunduse transformeerivasse jõusse, mis ei kaunista ainult ruume, vaid rikastab ka sinu elu, tööd ja enesetunnet.

Meie allkirjateenus, Sisekujundus 2 tunniga, on meie pühendumuse tunnistus efektiivsusele ja tipptasemele. Kujuta ette, et astud oma ruumi ja näed seda muutunud vaid kahe tunniga. See uuenduslik konsultatsiooniteenus on loodud selleks, et pakkuda sulle põhjalikku ideed ja tegevuskava, et muuta sinu visioon reaalsuseks. Olgu selleks Japandi esteetika õrn võlu või kaasaegse disaini julge avaldus, kohandame iga projekti sinu ainulaadse maitse ja elustiiliga.

Meie portfoolio on loovuse ja täpsuse vaip, alates Võluv Japandi, mis sosistab rahu, kuni Betooniselt pehme, mis ühendab tööstuslikku tugevust pehmete puudutustega. Iga projekt on ruumide oma keelt kõnelev narratiiv – valguse, tekstuuride ja vormide keel.

Keskendudes moeplaatidele, üldplaanile, valguskavadele, viimistlusplaanidele, vannitoa plaatimisskeemidele, erilahendustele, aknakatete valikule, erimööbli joonistele ja kangaste valikule, tagame, et iga detail on hoolikalt viimistletud, et rahuldada sinu vajadusi ja ületada sinu ootusi.

Lubage meil istutada teie edu seeme. Koos kasvatame ruumi, mis ei näe välja ainult suurepärane, vaid tundub nagu kodu – sinu pelgupaik. Võta meiega ühendust ja asu teekonnale koju, mis pole lihtsalt kujundatud, vaid mõttekalt sinu jaoks loodud.

Avasta ruumi olemus koos BK RUUM OÜ-ga. Sinu unistuste kodu ootab.

Kontakt

BK RUUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Kiire ja professionaalne teenindus, soovitan soojalt!

- Kati S.

Nende kujundusmuutus tegi minu kodust tõelise oaasi.

- Anu T.

Mul on nüüd täiesti uus pilk oma kodule, suur aitäh!

Kuidas alustada minimalistlikku muutust kodus, vabanedes tarbetust segadusest?

Minimalism on rohkem kui lihtsalt esteetika; see on elustiili valik, mis rõhutab lihtsust ja tahtlikkust. Oma olemuselt on minimalism tarbetu kõrvaldamine, jättes ruumi sellele, mis tõeliselt loeb. Seda filosoofiat saab rakendada elu erinevates aspektides, sealhulgas kodukujunduses. Minimalistlik kodu pakub segaduseta keskkonda, mis soodustab rahu ja tõhusust. Segajate vähendamisega saavad koduomanikud nautida ruumi, mis soodustab lõõgastumist ja keskendumist. Lisaks viib minimalistlik lähenemine sageli jätkusuutlikuma ja kulutõhusama eluviisini. Tee oma ruum tühjemaks Minimalistliku

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida ideaalsed aknakatted, mis tagavad nii privaatsuse kui ka loomuliku valguse?

Aknakatted on sisekujunduses pöördelise tähtsusega element, pakkudes nii funktsionaalseid kui esteetilisi eeliseid. Nad tagavad privaatsuse, kontrollivad loomul
ssb.ee
Aknakatted on sisekujunduses pöördelise tähtsusega element, pakkudes nii funktsionaalseid kui esteetilisi eeliseid. Nad tagavad privaatsuse, kontrollivad loomulikku valgustust ja aitavad kaasa ruumi üldisele õhustikule. Õige aknakate täiendab minimalistlikku ja looduslähedast disaini eetost, mida paljud kaasaegsed kodu- ja äriomanikud otsivad. Traditsioonilistest kardinatest kaasaegsete ruloonideni on saadaval lai valik aknakatte võimalusi. Iga tüüp täidab ainulaadset eesmärki ja pakub erinevaid eeliseid, mida me üksikasjalikult uurime. Tegurid, mida arvestada aknakatete valimisel Sõltuvalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.