Rohkema info nägemiseks:

MAKOSWATER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid tehnilisi lahendusi, mis hõlmavad veepuhastust, pumbasüsteeme, veejaotust, filtreerimist ning muid vee töötlemise meetodeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle maailma elab rohkem kui miljard inimest, kellel puudub ligipääs parendatud joogiveeallikatele. Nende elu mõjutavad terviseprobleemid, majanduslikud raskused ning sotsiaalsed ebavõrdsused. Makoswater on ettevõte, mis on otsustanud võtta vastutuse ja teha vahet, pakkudes lahendusi puhta joogivee kättesaadavuse suurendamiseks.

Kes me oleme?

Makoswater asutati 2011. aastal, olles kiiresti kasvanud veepuhastuse spetsialiseerunud ettevõtteks. Meie missiooniks pole mitte ainult müüa veepuhastuse seadmeid, vaid aidata kaasa globaalsele probleemile, tagades puhta ja ohutu joogivee juurdepääsu kõigile.

Vajadus puhta vee järele

Üks miljardist inimesest ilma parendatud joogiveeallikateta kannatavad mitmesuguste probleemide all, mis ulatuvad tervisekahjustustest majandusraskusteni ja sotsiaalsete ebavõrdsusteni. Eriti mõjutatakse teatud rühmi spetsiifilisel ja dramaatilisel viisil, tõstatades vajaduse kiireloomuliste lahenduste järele.

Makoswateri panus

Makoswater ei ole pelgalt ettevõte, vaid lahendus. Meie eesmärk on luua maailm, kus puhas vesi on kõigile kättesaadav. Alates meie asutamisest oleme pühendunud mitte ainult veepuhastusseadmete müümisele, vaid ka klientide abistamisele kõikides nende veealastes vajadustes.

Lahendused puhta vee nimel

Pakume keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid tehnilisi lahendusi, mis hõlmavad veepuhastust, pumbasüsteeme, veejaotust, filtreerimist ning muid vee töötlemise meetodeid. Kasutame viimaseid tehnoloogiaid, et tagada efektiivsus, jätkusuutlikkus ja klientide rahulolu.

Kuidas me aitame?

Makoswater on rohkem kui ettevõte – oleme partner, kes seisab puhta vee missiooni taga. Olgu tegemist kogukondade, ettevõtete või organisatsioonidega, aitame kohandada lahendusi vastavalt konkreetsetele vajadustele. Soovime olla osa lahendusest, mis viib puhta joogivee kõikide inimesteni, aidates vähendada haigusi, parandada majanduslikku olukorda ja luua ühiskonnas rohkem võrdsust.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

MAKOSWATER OÜ kontaktid

AODD pumbad

Kas tegelete toidu ja joogiga, ujulavee töötlusega või niisutamisrakendustega, leiate Makoswater'i õhukäitatavate topeltmembranpumpade seeriast vedeliku doseerimise või ülekande lahenduse. Esindades üht meie mitmekülgsematest tootesarjadest, saab AODD pumpa täielikult sukeldada ilma jõudluseta kahjustamata, samal ajal kui pumbadel on suurepärane võime töödelda kõrge viskoossusega ja kulumaterjale sisaldavaid vedelikke, sealhulgas neid, mis sisaldavad suspendeeritud tahkeid osakesi. See kompaktne lahendus on vaba elektrikomponentidest ja omab tihendivaba disaini, võimaldades kuivkäivitust

Dropdown

kõik artiklid

Iirrigatsioon Makoswateriga

Makoswater'i keemiliste doseerimissüsteemide täpsusest ja järjepidevusest saavad kasu põllumajandustootjad üle maailma, kuna neid kasutatakse väetiste, pestitsi
ssb.ee
Makoswater'i keemiliste doseerimissüsteemide täpsusest ja järjepidevusest saavad kasu põllumajandustootjad üle maailma, kuna neid kasutatakse väetiste, pestitsiidide ja muude lisandite süstimiseks niisutusvette. See tähendab, et kasvatajad saavad loota oma seadmetele, et aidata saavutada tervislikke saake ja nautida suurenenud kasumlikkust tänu parematele saagikustele. Samal ajal tagab nende süsteemide ületamatu doseerimistäpsus kemikaalide ja vee raiskamise minimeerimise, pakkudes igale niisutusprotsessile kulutõhusat ja jätkusuutlikku lahendust. Uurige Makoswateri juhtivat dosaatorpumpade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.