Rohkema info nägemiseks:

REVIKA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas, pakkudes kvaliteetseid ja pikaajalisi ehitusteenuseid, mida viivad ellu oma ala tõelised professionaalid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas on oluline leida usaldusväärne partner, kes suudaks täita teie ehitusprojekti vajadused ja ootused. Meie ettevõte on selleks partneriks, kes pakub terviklikku ja professionaalset lähenemist ehitustöödele. Tutvustame teile lühidalt, kes me oleme ja millele keskendume igas neist neljast olulisest valdkonnast.

Üldehitus:

Üldehitus on meie ettevõtte süda ja hing. Selles valdkonnas tegutseme laia spektriga ehitustöid alates uusehitistest kuni renoveerimisprojektideni. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud ehitiste loomisele, mis vastavad nii funktsionaalsusele kui ka visuaalsele atraktiivsusele.

Vundamenditööd:

Vundament on iga hoone alustala ja meie eesmärk on tagada selle stabiilsus ja vastupidavus. Meie ekspertide meeskond omab sügavat arusaamist vundamenditöödest ning kasutab parimaid materjale ja tehnikaid, et tagada ehitise aluskindlus.

Siseviimistlustööd:

Siseviimistlustööd on oluline osa iga ehitusprojektist, kuna need loovad lõpliku ilme ja mugavuse. Meie meistrid on spetsialiseerunud erinevatele siseviimistlustöödele, et muuta ruumid esteetiliselt meeldivaks ja praktiliseks.

Fassaaditööd:

Fassaad on esimene asi, mida inimesed teie hoone juures märkavad. Meie fassaaditööde meeskond on varustatud teadmiste ja kogemustega, et muuta iga fassaad eriliseks ja vastupidavaks.

Kokkuvõttes oleme ehitusettevõte, mis panustab kvaliteeti, professionaalsusse ja klientide rahulolu igas ehitusprojektis. Meie eesmärk on pakkuda lahendusi, mis vastavad teie ehitusvisioonile ja vajadustele ning tagavad tulemused, mis kestavad aastaid.

Võtke meiega ühendust:

+372 5801 8384

REVIKA EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas ja kui tihti tööriistu hooldada?

Tööriistade hooldus sõltub nende tüübist ja kasutusest. Enamik tööriistu vajab regulaarset puhastamist ja õli, et säilitada nende funktsionaalsus ja pikendada eluiga. Mõned tööriistad, näiteks teravate tööriistade puhul, vajavad ka teritamist. Soovitatav on järgida iga tööriista tootja juhiseid hoolduse kohta. Üldiselt võib tööriistu hooldada iga kasutuse järel või vähemalt kord kuus, sõltuvalt nende intensiivsusest. Tööriistade hooldamiseks tuleb järgida järgmisi samme: Puhastamine: Eemaldage tööriistast tolm, mustus ja muu praht, mis võib selle tööd häirida. Puhastage tööriista

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vahetada vihmaveerenni?

Vajalikud materjalid: Uus vihmaveerenn Pihustusvee kinnitusvahendid (nt plastikpüstolid või tihendusvahendid) Raudvõi või spetsiaalne tihendusvahend
ssb.ee
Vajalikud materjalid: Uus vihmaveerenn Pihustusvee kinnitusvahendid (nt plastikpüstolid või tihendusvahendid) Raudvõi või spetsiaalne tihendusvahend Rätik või salvrätik Eemaldage vana vihmaveerenn: Lülitage vooluventiil välja ja eemaldage vana vihmaveerenn kasutades pihustusvee kinnitusvahendeid või raudvõi. Puhastage paigalduskoht: Puhastage paigalduskoht rätiku või salvrätikuga, et eemaldada vanad tihendusmaterjalid ja vältida uue vihmaveerenni paigaldamisel korrodeerumist. Lisa tihendusvahend: Kanna tihendusvahend uue vihmaveerenni paigalduskohale. Paigalda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.