Rohkema info nägemiseks:

TIRRE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme Läänemaal käsitsi treitud keraamika valmistamise ja töötubade korraldamisega, hooajaliste toodetena pakume kevad-suvel puidust lillekaste.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kujutlusvõime põimub reaalsusega, pistesamm haaval. Meie teekond algas 2010. aastal, kui väike hiir ärkas ellu Happy Amigurumi loovatest mustritest. See tähistas TIRRE OÜ sünni, käsitsi valmistatud amigurumi mänguasjade oaasi, mis vallutavad südameid oma ainulaadse võluga.

Miks me hindame amigurumisid? Sest need on rohkem kui lihtsalt mänguasjad; need on armastusega tehtud töö, mis on täidetud positiivse energiaga ja rõõmu olemusega. Iga loodu on tunnistus maagilisest hetkest, mil elutu lõng muutub hingega olendiks, valmis saama lapse truuks kaaslaseks.

Meie amigurumid on inspireeritud rikkalikust traditsioonist, mis pärineb Jaapanist, tähendades heegeldatud või kootud täidetud mänguasi. Kuigi maailm omaks võtab nii kootud kui ka heegeldatud kujud kui amigurumid, oleme spetsialiseerunud heegeldamise kunstile, tuues ellu erinevaid tegelasi alates jänkudest ja karudest kuni fantaasiarikkamate ükssarvikute, nõidade ja isegi kala, kes unistab hai olemisest!

Iga tükk on globaalse inspiratsiooni ja meie isikliku puudutuse ainulaadne segu, kuna me teeme koostööd andekate amigurumi disaineritega üle kogu maailma. Ohutus on ülioluline, mistõttu kasutame meie mänguasjadel turvalisi silmi ja pakume väikseimatele kaisutajatele tikitud silmi. Meie mängukaaslased on vabad traatidest või kõvadest komponentidest, muutes need pehmeks, turvaliseks ja pestavaks pärast lugematuid seiklusi.

Kui uurite meie kollektsiooni, leiate mitte ainult traditsioonilisi lemmikuid, vaid ka neid, kellel on veider keerdkäik. Meie amigurumid on ideaalsed kingituseks, kogumiseks või lihtsalt oma ellu veidi muinasjutulisust toomiseks. Ja neile, kellel on roheline pöial, lisavad meie lillekarbid ja puidust lillekarbid teie koju looduse ilu.

Liitu meiega TIRRE OÜs, kus iga pistesamm jutustab loo ja iga amigurumi ootab teekonda täis mängulisust ja armastust.

Kontakt

TIRRE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Töötuba oli inspireeriv ja juhendamine professionaalne.

- Joonas

Iga kord avastan midagi uut ja kaunist.

- Liina

Keraamika detailid ja kvaliteet on suurepärased.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.