Rohkema info nägemiseks:

MARIKA DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1026; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta MARIKA DISAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Marika Disain OÜ-sse, kus loovuse ja meisterlikkuse sümbioos äratab elu igas meie puudutatud projektis. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud käsitsi valmistatud disainielementide ja isikupärastatud trükiteenuste loomisele, mis püüavad kinni meie klientide ainulaadsed visioonid.' Kirglikkusega tipptaseme poole ja pühendumusega originaalsusele, me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie partner Oma Unikaalse Mulje Kujundamisel!

Alates meie klaaskameede peenest ilust kuni meie käsitsi valmistatud logode ja visiitkaartide eritellimusel valmistatud elegantsini, iga tükk on tunnistus põhjalikust tähelepanust detailidele, mis defineerib meie tööd. Meie disainitööd on rohkem kui lihtsalt tooted; need on individuaalsuse tähistamine ja käsitsi valmistatud suurepärasuse austusavaldus.

Marika Disain OÜ-s mõistame, et teie bränd on teie lugu. Seetõttu pakume teenuste valikut, mis on kohandatud teie visiooni elluviimiseks. Olgu teil vaja meedia- ja trükilahendusi või ainulaadseid disainitöid, meie meeskond on pühendunud teile teenuste pakkumisele, mis ei ole lihtsalt teenused, vaid kogemused, mis resoneerivad teie brändi identiteediga.

uuri lähemalt!  

MARIKA DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina J.

Kõige ja kõigiga super rahul 😉 Nii super sõbralik inimene on Marika 🙂

- Kamilla K.

Ülisuper töö 😍 väga rahul oma logodega 😊

- Annika S.

Ülimalt rahul oma logodega ja muude kujundustega. Teab täpselt mida soovid saada .Kiire,sõbralik ja hea teenindus. Soovitan väga!

Käsitsi valmistatud logode kunst: isiklik puudutus brändingus

Käsitsi valmistatud logod on käsitööoskuse ja loovuse tunnistajaks brändingu valdkonnas. Erinevalt nende digitaalsetest vastetest sünnivad need logod kunstnike ja disainerite peenest tööst, kes kasutavad traditsioonilisi tehnikaid, et luua sümboleid, mis pole mitte ainult visuaalselt köitvad, vaid ka rikkad iseloomu poolest. Digitaalse disaini domineerival ajastul võib käsitsi valmistatud logo anda brändile eristuva joone, pakkudes ainulaadset narratiivi ja autentsustunnet, mis resoneerib tarbijatega. Käsitsi valmistatud logode loomise protsess Käsitsi valmistatud logo teekond algab

Dropdown

kõik artiklid

Käsitööna valmistatud visiitkaartide renessanss

Digitaalse suhtluse domineerival ajastul võib kvaliteetse, käsitööna valmistatud visiitkaardi füüsiline tunnetus jätta püsiva mulje. Midagi kätega valmistatud,
ssb.ee
Digitaalse suhtluse domineerival ajastul võib kvaliteetse, käsitööna valmistatud visiitkaardi füüsiline tunnetus jätta püsiva mulje. Midagi kätega valmistatud, detailidele tähelepanu pöörates ja isikliku stiiliga, on vastupandamatu. Käsitööna valmistatud visiitkaardid ei ole lihtsalt kontaktinfo edastamise vahend; need on professionaalsuse, loovuse ja isikliku suhte tähtsuse avaldus äris. Kui turg on üle ujutatud geneeriliste, digitaalselt trükitud kaartidega, otsivad nõudlikud professionaalid ja ettevõtted viise, kuidas eristuda. Käsitööna valmistatud visiitkaardid pakuvad ainulaadset

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.