Rohkema info nägemiseks:

MARKETING MANAGER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Reklaami vahendamine meedias (trükimeedias, televisioonis, raadios, Internetis, kuulutustahvlitel, sõidukitel, ehitistel, videotes ja kinofilmides).

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui soovid oma ettevõtet tõhusalt turundada ja klientide nõudlust kasvatada, on Marketing Manager OÜ sinu usaldusväärne reklaamipartner. Oleme Tallinnas tegutsev reklaamiagentuur, mis spetsialiseerub mitmekülgsetele reklaamiteenustele erinevates meediakanalites ja platvormidel.

Kujuta ette, kuidas sinu brändi logo särab suurel sõidukil või kaunistab linna maamärki. Me aitame sul jõuda oma sihtgrupini just seal, kus nad liiguvad. Me mõistame, et reklaamimine on kunst ja teadus. Laske meil oma sõnum professionaalselt edastada ja veenda kliente.

Filmilinal või ekraanil kuvatav reklaam võib jätta sügava mulje. Loo meiega meeldejäävaid videoklippe ja kinoreklaame. Meie ekspertide meeskond teab, kuidas brändi meedias esindada. Oleme sinu hääleks ja näoks, et jõuda laiema auditooriumini.

Trükimeedia on endiselt tõhus vahend sõnumi edastamiseks. Lase meil kujundada löövaid trükireklaame. Jõua miljonite kodudeni televisiooni reklaamiga. Loome ja edastame sõnumeid, mis jäävad meelde.

Raadio on intiimne kanal, kus saame luua tugeva sideme kuulajatega. Laske meil teha raadioreklaam, mis kõnetab. Digitaalajastul on internetireklaam võtmetähtsusega. Meie meeskond kohandab digitaalseid strateegiaid, mis töötavad.

Marketing Manager OÜ on sinu partner brändi edendamisel ja klientide ligimeelitamisel. Võta meiega ühendust, et leida parimad lahendused sinu reklaamivajadustele. Sinu edu on meie eesmärk!

Võtke meiega  ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5555 5488

MARKETING MANAGER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Olen olnud Marketing Manager OÜ klient juba mitu aastat ning nad on alati ületanud minu ootusi. Nende võime luua kaasahaaravat visuaalset sisu ja strateegilist digiturundust on aidanud mu ettevõttel jõuda uute klientideni ja suurendada müüki. Suurepärane töö!

- Jaan T.

Marketing Manager OÜ on olnud meie truu partner digiturunduses. Nende professionaalsus ja pühendumus on muljetavaldavad ning tulemused on olnud märgatavad. Soovitan neid soojalt kõigile, kes soovivad oma brändi veebis tõsta.

- Anu M.

Olen äärmiselt rahul Marketing Manager OÜ teenustega. Nad on aidanud mu ettevõttel saavutada nähtavust veebis ja jõuda õige sihtgrupini. Nende loodud videoreklaamid on olnud suurepärased ja toonud meile uusi kliente. Suur tänu meeskonnale!

MARKETING MANAGER OÜ tegevusaruanne 2022

Marketing Manager OÜ, mis asutati 20. novembril 2014, on pühendunud äriühingutele reklaamiteenuste pakkumisele. Selle ettevõtte põhitegevus on aidata teistel ettevõtetel oma tooteid ja teenuseid turustada, kasutades erinevaid reklaamistrateegiaid ja -tehnikaid. 2022. aasta lõpetas Marketing Manager OÜ kasumiga, mis on märkimisväärne saavutus. See näitab, et ettevõte on oma tegevuses edukas ja suudab luua väärtust nii enda kui ka oma klientide jaoks. Eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvelt otsustati 2023. aastal maksta dividende summas 25000 eurot. See on märk ettevõtte tugevast

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ära kasutada videote ja kinofilmide reklaami?

Visuaalne sisu on tänapäeva digiturunduses muutunud ülioluliseks ja videote ning kinofilmide reklaam on võimas viis oma sõnumi edastamiseks. Selles artiklis uur
ssb.ee
Visuaalne sisu on tänapäeva digiturunduses muutunud ülioluliseks ja videote ning kinofilmide reklaam on võimas viis oma sõnumi edastamiseks. Selles artiklis uurime, kuidas visuaalne sisu võib olla võtmeks sinu digiturunduse strateegias ning kuidas see aitab sul jõuda laiema publikuni ja tõsta oma brändi tuntust. Videod ja kinofilmid pakuvad võimalust luua sügavam emotsionaalne side vaatajatega. Hea lugu või visuaalne elamus võib jääda kauaks meelde ja tekitada positiivseid seoseid brändiga. Visuaalne sisu levib kiiresti sotsiaalmeedias ja jagatakse entusiastlikult, mis annab sulle võimaluse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.