Rohkema info nägemiseks:

TOIDUTUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset toitlustust ning catering-teenuseid, luues unustamatuid maitseelamusi ja pakkudes kohandatud menüüsid vastavalt klientide vajadustele nii Paides kui Läänemaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Emmeliine Kohvikusse, kus meie filosoofia olemus on koondatud meie loosungisse, Maitse armastust igas suutäies! Paide südames asudes ei ole me lihtsalt kohvik; oleme pühakoda toiduarmastajatele, kes hindavad traditsiooniliste maitsete harmooniat põimituna kaasaegse keerdkäiguga.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda tuttavat ja uuenduslikku mitte ainult meie maitsvate roogade kaudu, vaid ka pakkudes kutsuvat õhkkonda, mis tundub nagu kodu. Olgu teil soov nautida meie hoolikalt valmistatud põhiroogasid, rõõmustada meie vastupandamatute magustoitude üle või lihtsalt nautida vaba koosviibimist meie eelroogade ja joogikaardiga, oleme siin, et rahuldada teie iga kulinaarset soovi.

Emmeliine Kohvikus mõistame, et iga sündmus on ainulaadne. Seetõttu pakume isikupärastatud catering-teenuseid nii Paides kui ka kogu Lakelandi piirkonnas. Meie pühendumus tipptasemele tagab, et teie erilised sündmused on unustamatud, pakkudes teie eelistustele kohandatud menüüsid ja veatut teenindust.

Neile, kes eelistavad oma kodu mugavust, võimaldab meie Telli ette ja vii koju teenus tuua Emmeliine Kohviku olemuse teie koju. Lihtsalt broneerige laud või tellige catering ja laske meil ülejäänuga tegeleda, tagades, et teie söögikogemus on sujuv ja rahuldustpakkuv.

Meie uksed on avatud kolmapäevast laupäevani, 11:00-20:00, valmis teid tervitama meie gastronoomiliste naudingute maailma. Viimaste uuenduste ja pilguheitmiseks meie igapäevastesse inspiratsioonidesse jälgige meid Facebookis ja Instagramis. Ja kui teil on erisoove või päringuid, on meie meeskond vaid telefonikõne või e-kirja kaugusel.

Liituge meiega Emmeliine Kohvikus ja laske meil jagada teiega armastust ja pühendumust, mis läheb igasse rooga. Sest siin usume, et kokakunst on nagu armastus – sellesse tuleb sukelduda täielikult või üldse mitte. Külastage meid aadressil Väike-Aia 20, Paide linn ja laske oma maitsemeeltel alustada teekonda, mida nad ei unusta kunagi.

Kontakt  

TOIDUTUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko S.

Emotsionaalne söögikogemus, mis paneb sind naasma!

- Jaanika P.

Meeldiv ja hubane atmosfäär, mis täiustab suurepärast toitu!

- Kairi K.

Kodu lähedal olev parim koht!

Millised on Emmeliine Kohviku cateringi valikute eripärad?

Kui korraldate üritust, võivad valitud toimumiskoht ja catering-teenused teha suure vahe. Emmeliine Kohvik, mis on TOIDUTUBA OÜ portfellis pärl, paistab silma kui esmaklassiline valik neile Paide ja Lakelandi piirkonnas. Siin on viis veenvat põhjust, miks Emmeliine Kohvik peaks olema teie järgmise ürituse korraldamisel esikohal. Peen ja uuenduslik köök Emmeliine Kohvikus oleme uhked oma pühendumuse üle kvaliteedile ja uuendustele kulinaarias. Meie menüüd on loodud värskeimate kohalike koostisosadega, tagades, et iga roog toetab mitte ainult kohalikke tootjaid, vaid peegeldab ka hooaja

Dropdown

kõik artiklid

Kas eelroad pakuvad ainult maitseelamusi või ka kulinaarset seiklust?

TOIDUTUBA OÜ-s, mis asub Paide südames, usume, et esimene suutäis ei ole lihtsalt eelroog söögikorrale, vaid värav kulinaarsele seiklusele. Meie eelroad on lood
ssb.ee
TOIDUTUBA OÜ-s, mis asub Paide südames, usume, et esimene suutäis ei ole lihtsalt eelroog söögikorrale, vaid värav kulinaarsele seiklusele. Meie eelroad on loodud kavatsusega äratada meeli, kiusata maitsemeelt ja valmistada meie külalisi ette unustamatuks söögikogemuseks. Iga meie köögist väljuv eelroog on tunnistus meie pühendumusest kvaliteedile. Me hangime parimaid koostisosi, tagades, et iga komponent on värske, jätkusuutlik ja võimalusel kohalikult hangitud. See pühendumus suurepärasele maitsele on meie eelroogade vastupandamatu maitse aluseks. Me ei ole ainult traditsioonide järgijad;

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.