Rohkema info nägemiseks:

GRADER SERVICE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Grader Service on Eestimaine tootmisettevõtte mille põhi toodanguks on kuluvterade tootmine lumesahkadele ja teehöövlitele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Grader Service on tee-ehituse ja -hoolduse valdkonnas suunanäitav tootmisettevõte, mille spetsialiteet on kvaliteetsed karastatud metallist sahaterad, kõvasulam terad, kõvasulam/kumm hübriidterad RACE® ja tappterad. Meie uhkus seisneb mitte ainult meie toodetes, vaid ka laias valikus professionaalsetes teenustes, mida pakume oma klientidele.

Grader Service\'i tooted on teada oma vastupidavuse ja tipptasemel kvaliteedi poolest. Meie tehase tootmismaht on piisav, et rahuldada klientide vajadusi mitmes riigis, sealhulgas Eestis, Soomes, Rootsis, Norras, Lätis, Leedus, Poolas ja Saksamaal. Tänu emaettevõtte Olofsfors AB-le jõuavad meie kvaliteetsest toodangust valmistatud teedeehituse ja -hoolduse terased ka kaugematesse paikadesse, sealhulgas USA-sse, Kanadasse ja Venemaale.

Grader Service ei paku mitte ainult standardtooteid, vaid oleme ka paindlikud, valmistades sahaterasid vastavalt iga kliendi konkreetsetele soovidele ja vajadustele. Meie kogenud meeskond kasutab peamiselt Rootsi boorterast, mis läbib hoolika termilise töötluse, tagades sahaterade optimaalse kõvaduse (45…50 HRC) ja löögisitkuse. See tagab meie toodetele pika kasutusea, isegi kõige nõudlikumate klientide jaoks. Lisaks pakume tappterasid ja kõvasulamterasid, mis tagavad suure efektiivsuse ja vastupidavuse ka kõige raskemates tingimustes.

Grader Service ei piirdu ainult toodetega, vaid pakub ka laias valikus teenuseid, mis aitavad meie klientidel hoida oma seadmeid tipptasemel töökorras. Meie teenused hõlmavad tee-ehituse seadmete remonti ja hooldust, metalldetailide lõikust CNC plasmapingis, termilist töötlemist, trei- ja freesimistöid, kuluterade tootmist sahkadele ja koppadele ning palju muud. Meie kogenud meeskond on valmis lahendama igasuguseid tehnilisi probleeme, et tagada sinu seadmete tõrgeteta töö.

Kui otsid usaldusväärset partnerit tee-ehituse ja -hoolduse valdkonnas, siis Grader Service on sinu parim valik. Meie tipptasemel tooted ja professionaalsed teenused aitavad sul saavutada edu igas projektis. Ära lase oma seadmetel kompromisse teha.

Vali Grader Service ja usalda meid oma tee-ehituse väljakutsete lahendamisel. Koos loome tugeva aluse sinu projektile!

Koduleht

GRADER SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus E.

Kvaliteetne teenus ja väga professionaalsed töötajad.

- Laura K.

Jäin väga rahule!

- Priit L.

Teenindus oli professionaalne, aitäh abi eest!

GRADER SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Grader Service on ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmetele tegevusaladele, sealhulgas lumesahkadele kuluvterade valmistamisele, kulumiskindla terase ja toodete müügile, rasketehnika hooldusele ning teehöövli HBM müügile. See on Eesti ja võibolla ka Baltikumi suurim terase termilise töötlemisega tegelev ettevõte, mis on saavutanud märkimisväärse positsiooni oma valdkonnas. Lumesahkadele kõvasulamterade müügis on Grader Service turuliider Baltikumis ja Skandinaavias, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni ja usaldusväärsust. Sellele vaatamata on ettevõttel arvestatavad konkurendid Hiina,

Dropdown

kõik artiklid

Trei- ja freesimistööd – teekond täpsema tuleviku suunas

Tee-ehitusmaailmas on täpsus võtmeks edukate projektide saavutamiseks. Trei- ja freesimistööd on selles valdkonnas nurgakiviks, kujundades teid, teede pinda ja
ssb.ee
Tee-ehitusmaailmas on täpsus võtmeks edukate projektide saavutamiseks. Trei- ja freesimistööd on selles valdkonnas nurgakiviks, kujundades teid, teede pinda ja muud struktuurid täpsusega, mis tagab ohutuse ja vastupidavuse aastateks. Grader Service astub sammu kaugemale, pakkudes mitte ainult manuaalseid, vaid ka täpseid CNC-pingis trei- ja freesimistöid. Tutvuge meie võimalustega ja avastage tee täpsema ja efektiivsema tee-ehituse poole. Grader Service\'i kogenud meeskond toob endaga kaasa rikkaliku kogemuse ja ekspertiisi manuaalsete trei- ja freesimistööde valdkonnas. Meie käsitsi tehtud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.