Rohkema info nägemiseks:

VIBRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme hoolika käsitööga, taastades mööbli ilu, viimistledes seda professionaalselt ning parandades ja tugevdades struktuuri, et tagada mööbli pikaajaline vastupidavus ja funktsionaalsus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga mööbliese jutustab loo ja kus iga kriimustus ja mõlk peidab mälestust. VIBRI OÜ-s usume, et mööbel pole lihtsalt ese teie kodus või kontoris; see on osa teie elu loost. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud mööbli restaureerimisele, viimistlemisele ja parandamisele.' Oskuslike käte ja täiuslikkuse kirglikkusega toome teie kallid esemed taas ellu.

Meie käsitööliste meeskond on pühendunud teie mööbli hiilguse taastamisele, tagades, et iga restaureeritud ese mitte ainult ei jutusta oma lugu, vaid on valmis saama osaks teie tulevikust. Me ühendame hoolikalt traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse innovatsiooniga, et pakkuda tulemusi, mis räägivad meie käsitööoskusest.

Olgu selleks armastatud perekonna pärandvara, mis vajab armastusega restaureerimist, kõvasti kantud ese, mis vajab uut elu värske viimistlusega, või kallis ese, mis vajab parandamist ja tugevdamist, et jätkata oma teekonda, oleme siin, et tagada teie mööbli ilu ja funktsionaalsuse säilimine aastateks.

Meie teenused on tunnistuseks meie kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse pühendumusele. Restaureerimise ja parandamise valimisega säilitate mitte ainult oma ajaloo tükki, vaid teete ka keskkonnateadliku otsuse. Meie oskused mööbli restaureerimises, mööbli viimistlemises ja mööbli parandamises ja tugevdamises on teie käsutuses, tagades, et iga meie puudutatud ese muutub vastupidavuse ja ilu meistriteoseks.

Liituge meiega liikumises, et hoida ja austada teie mööblisse kätketud lugusid. Laske VIBRI OÜ-l olla teie pärandi hoidjaks. Koos loome tuleviku, kus iga mööbliese on väärtustatud, mitte ainult oma funktsiooni, vaid ka lugude ja mälestuste poolest, mida see hoiab. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 507 6833

VIBRI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Mööbli restaureerimine oli suurepärane, tulemus ületas ootusi.

- Kadi

Kiire ja professionaalne teenindus. Soovitan kõigile, kes hindavad kvaliteeti!

- Toomas

Töö tehti täpselt ja hoolikalt. Olen rahul ja tänulik!

VIBRI OÜ tegevusaruanne 2022

Vibri OÜ alustas tegevust 2014. aasta lõpus ja algselt oli omanike haridusele ja oskustele vastavalt põhitegevuseks plaanitud mitmesuguste IT ja ärikonsultatsiooniteenuste pakkumine. Kõrvaltegevuseteks GNLD toodete (toidulisandid, ihuhooldusvahendid, puhastusvahendid) müük. Mööbliparandus Seoses ühe osaniku ümberspetsialiseerumisega pehmemööbli valmistamise ja parandamise erialale sai 2018.aastal firma põhitegevuseks mööbli parandamine. IT- ja ärikonsultatsioonid IT-konsultatsioone, programmeerimis- ja tarkvaraarendus teenuseid pakutakse tellimuste alusel era- ja juriidilistele isikutele.

Dropdown

kõik artiklid

Mööbli eluea pikendamine: parandamise ja tugevdamise näpunäited

Mööbli hooldamine ei ole ainult selle hea väljanägemise säilitamine; see on ajaloo, meisterlikkuse ja teie investeeringu väärtuse säilitamine. Regulaarne hooldu
ssb.ee
Mööbli hooldamine ei ole ainult selle hea väljanägemise säilitamine; see on ajaloo, meisterlikkuse ja teie investeeringu väärtuse säilitamine. Regulaarne hooldus võib oluliselt pikendada mööbli eluiga, tagades, et see pakub mugavust ja stiili aastateks. Mööbel on igapäevase kasutamise ja kulumise all, mis võib aja jooksul põhjustada kahjustusi. Mööbli halvenemist soodustavate tegurite mõistmine on esimene samm kahjustuste ärahoidmiseks ja eluea pikendamiseks. Mööbli hindamine parandamiseks ja tugevdamiseks Enne mööbli parandamist on oluline tuvastada levinud probleemid nagu lõtkud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.