Rohkema info nägemiseks:

GEOWELD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
GeoWeld on uus ja väike Eesti ettevõtte, mis alustas oma tegemistega 2014 aasta lõpus. Teeme peamiselt koostööd väiksemate tootmisettevõtetega ja eraklientidega, soovides pakkuda neile head ja operatiivset teenindust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

GeoWeld OÜ on pühendunud kvaliteetsete metallitööde pakkumisele, olles usaldusväärne partner erinevatele äriklientidele.

Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevate pool- ja lõpptooteid valmistamisele, mis on mõeldud mitmesugustele tööstusharudele, sealhulgas mööblitööstusele, põllumajandusettevõtetele ja masinatööstusele.

Meie kogenud meeskond on pühendunud kliendi vajaduste mõistmisele ja nende ootuste ületamisele, pakkudes kohandatud lahendusi, mis vastavad nende spetsiifilistele nõuetele.

GeoWeld OÜ on tuntud oma paindlikkuse, innovatsiooni ja kõrge kvaliteedi poolest, mis on võimaldanud meil aastate jooksul luua tugevaid ja pikaajalisi suhteid oma klientidega.

Rohkem infot leiad meie kodulehelt!

Koduleht

GEOWELD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle O.

öö kvaliteet on suurepärane ja meeskond on alati valmis aitama. Nad mõistavad täpselt, mida vajame, ja teevad kõik endast oleneva, et meid rahuldada.

- Sander U.

Nende tähelepanu detailidele ja pühendumus projektide edukale lõpuleviimisele on midagi, mida hindan kõrgelt. Tõeline rõõm on olla nende klient!

- Oliver U.

Olen koostööga väga rahul. Kõik tooted valmivad alati õigeaegselt ja kvaliteet on alati tipptasemel. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GEOWELD OÜ tegevusaruanne 2022

Geoweld OÜ on Eesti ettevõte, mis on oma uksed avanud 8. detsembril 2014. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud erinevate metalltoodete valmistamisele, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid tooteid. Geoweld OÜ on spetsialiseerunud erinevate metalltoodete valmistamisele, mis hõlmab laia valikut tooteid alates lihtsatest metallist esemetest kuni keerukate masinate ja seadmeteni. Nende toodete hulka kuuluvad näiteks metallist mööbel, ehitusmaterjalid, tööstusseadmed ja palju muud. Ettevõte on tuntud oma kõrge kvaliteedistandardite poolest, mis tagavad, et kõik nende tooted

Dropdown

kõik artiklid

Keevitustööd, lehtmetalli töötlemine ja pulbervärvimine

Oleme välja toonud väga laia valiku tehtud töödest näitamaks klientidele, et erilahendused on meie pärusmaa. Kasutame keevitustöödel kvaliteetseid Kemppi MIG/MA
ssb.ee
Oleme välja toonud väga laia valiku tehtud töödest näitamaks klientidele, et erilahendused on meie pärusmaa. Kasutame keevitustöödel kvaliteetseid Kemppi MIG/MAG ja CEA ac/dc TIG keevitusseadmeid. Lehtmetalli töötlemisel kasutame  Finn Power Safan  painutuspinki, mille maksimaalne tööjõud on 50t ja paindepikkus 2000mm.   Pulbervärvimisteenusel saame pakkuda laia valiku erinevaid värvitoone RAL värvikataloogist. Värvitavate detailide puhul on maksimumõõtmed pikkus 3000mm, laius 1000mm ja kõrgus 2000mm

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.