Rohkema info nägemiseks:

OUTSIDERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 243; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta OUTSIDERS OÜ kohta arvamuslugu!"

OUTSIDERS OÜ hetkeolukord

Juba 243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Outsiders OÜ on asutatud Andres Viitkari, Sirle Salmistu ja Eigo Tarkini poolt 29.12.2014 ja kantud Tartu Maakohtu registriosakonda 30.12.2014 osakapitaliga 2 500 eurot. Osakapitali sissemaksed tehti 2017. a lõpus.

OÜ tööd korraldab juhatus, mis on 2-liikmeline.

Põhitegevusalaks on maastikuarhitektuurne projekteerimine, dendroloogiline hindamine, kolmemõõtmeline visualiseerimine, projektijuhtimine, autorijärelevalve, detailplaneeringute koostamine, eraaedade kujundamine, maastikuarhitektuurne konsultatsioon ning avalik esinemine (teadmussiire). Lisa tegevusalaks on graafiline disain. Samuti võetakse osa maastikuarhitektuursetest ideevõistlustest.

Põhilisteks klientideks on eraettevõtted ja -isikud, kohalikud omavalitsused ning mittetulundusühingud.

2023. a suuremaid investeeringuid ei tehtud, samas uuendati arvutiparki. 2023.a saadi teenuste müügist tulu 11 431 eurot ning teeniti kahjumit 235 eurot.

2024. aasta eesmärgiks on jätkata tegevust, osaleda huvitavates projektides ja teha rohkem koostööd teiste projekteerimisettevõtetega.

OUTSIDERS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.