Rohkema info nägemiseks:

VALMETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta VALMETS OÜ kohta arvamuslugu!"

VALMETS OÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Valmets OÜ on asutatud 05.01.2015. aastal.

Osaühingu põhitegevusalaks on metsamajandust abistavad tegevused, eelkõige metsamaterjali väljavedu.

Kuna esimesel tegevusaastal puudusid osaühingul vastavad masinad, siis tegeldi turu otsimisega ja vahendati füüsilisest isikust ettevõtjate tööd.

2016. aastal liisiti metsaveotraktor ja käru koos tõstukiga.

2017.aastal palgati töötaja ning tegeletakse endiselt metsamaterjali kokkuveo ja väljaveoga. Kuna 2017.aastal olid äärmiselt rasked ilmastikuolud (jaan - märts ei külmetanud maad ja suvi-sügis olid väga vihmased), siis metsaveo käive vähenes 11%.

2018. aastal jätkati metsamaterjali kokkuveo ja väljaveoga. Vahetati välja masinapark: müüdi maha metsaveotraktor ja käru koos tõstukiga ning liisiti asemele forwarder VALMET 840TX. Lisaks palgati osalise tööajaga töötaja masinate hooldamiseks.

2019. aasta kulges plaanipäraselt ja kujunes edukaks. Käive suurenes 24%.

2020.aasta oli majanduslikult keeruline. Esiteks ei tulnudki talve ega külma, teiseks jäi märtsis-aprillis elu seisma koroonast tingitud eriolukorra tõttu ning kolmandaks vajas liisitud forwarder suuremat remonti.

2021.aastal jätkus metsamaterjali kokkuvedu. Vahendati metsaraie kompleksteenust.

Valmets OÜ 2021.aasta käive oli 164 687 eurot ja majandusaasta lõppes kahjumiga -5 004 eurot.

2022.a.põhitööks jätkuvalt metsamaterjali kokku- ja väljavedu. Lisaks vahendati metsaraie komlpeksteenust (raie +väljavedu). Selleks osteti raieteenust 133 680 euro eest.

Töötajaid oli 1,5 ja tööjõukulu koos sotsiaalmaksudega oli 23 363 eur.

Valmets OÜ juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikme tasu ei makstud.

VALMETS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.