Rohkema info nägemiseks:

SENSE OF BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 129; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SENSE OF BEAUTY kohta arvamuslugu!"

SENSE OF BEAUTY OÜ hetkeolukord

Juba 129 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sense of beauty OÜ on asutatud jaanuaris 2015 aastal. Põhieesmärgiks on pakkuda klientidele soodsaid, kuid kvaliteetseid kosmeetika tooteid.

Oleme alati klientidele vastutulelikud ja pakume erinevaid konsultatsioone ja soovitusi, et iga klient leiaks meie tootevalikust just omale sobiliku toote. Teeme kõik selleks, et tootevalik oleks suur, uueneks pidevalt, sisaldaks sooduspakkumisi ning, et tellimus jõuaks kiirelt klientideni. Lisaks jaekaubandusele alustas Sense on beauty OÜ 2017. aastal iluteenuste pakkumisega, mille müügitulu moodustas 2018. aastal juba 63 % kogu tulust ja 2019. aastal 77 %, 2020. aastal 76% ning tänu 2021. aastal avatud ilusalongile ulatub iluteenuste osakaal juba 98 %le. 2022. aastal moodustas müügitulust 95 % iluteenused ja 5 % toodete müük.

SENSE OF BEAUTY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.