Rohkema info nägemiseks:

BIG BETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 538; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BIG BETS OÜ kohta arvamuslugu!"

BIG BETS OÜ hetkeolukord

Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Big Bets OÜ registreeriti 08.01.2015.a. Ettevõtte põhitegevuseks on investeerimine erinevatesse investeerimisinstrumentidesse. Ettevõttel on suur finantsinvesteeringu portfell. Invsteeringu plaan ja strateegia on pikaajalised. Suurem mõju 2022. aasta tulemusele osutas sidusettevõtja, mille turuväärtus võrreldes eelmise aastaga on vähenenud. 2023. aasta juulis saab Big Bets OÜ oma sidusettvõtjalt dividendid ja jagab neid edasi omanikule.

Maailmamajandust on mõjutanud Venemaa ja Ukraina vaheline sõjaline konflikt. USA ja teiste riikide, sh. Eesti valitsus on kehtestanud teatud toodetele ekspordikontrolli ning Venemaa teatud tööstussektoritele ning parteidele finants- ja majandussanktsioonid. Big Bets OÜ tegevus ei ole mõjutatud asjaoludega, ettevõttes puuduvad seoseid ega ka investeeringud regioonides, kus toimub konflikt.

Ettevõttel puuduvad suured projektid ja järgmisel perioodil jätkab Big Bets OÜ finantsinvesteeringutega. Lõppenud majandusperioodil oli Big

Bets OÜ juhatus üheliikmeline. Aruandeperioodil ei olnud lepingulisi töötajaid.

2022 2021

Aruande aasta puhaskasum -21 976 337 102 704 436

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,32 2,06

ROA (%) -9% 38%

ROE (%) -9% 40%

Kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised

Varade tulusus ROA (%) = puhaskasum/koguvara*100

Omakapitali tulusus ROE (%) = puhaskasum/omakapital*100

BIG BETS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.