Rohkema info nägemiseks:

KAGUMETS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut puittooteid, sealhulgas küttepuitu, ehituspuitu ning spetsiaalseid sae- ja höövelmaterjale, mis kõik on hangitud ja töödeldud pühendumusega keskkonnahoiule ja kogukonna toetusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KAGUMETS OÜ-ga tutvuma, kus looduse olemus kohtub inimese meisterlikkusega. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda kvaliteetseid puittooteid, austades keskkonda ja tõstes meie kogukonda. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme metsa hoidjad, puidu kunstnikud ja partnerid teie tuleviku ehitamisel.

Meie pakkumiste südameks on meie küttepuud ja ehituspuit, mis on hoolikalt allikast hangitud ja oskuslikult töödeldud, et tagada teile parim. Olgu see talvise hubase tule soojus või tugevad talad, mis hoiavad teie kodu, meie puit on vastupidavuse ja jätkusuutlikkuse tunnistus.

Meie erialaks on saematerjalid ja hööveldatud materjalid, kus täpsus kohtub eesmärgiga. Alates servamata laudadest kuni terrassilaudadeni, iga tükk on hoolikalt valmistatud, tagades, et teie projektid mitte ainult ei pea ajale vastu, vaid kannavad ka keskkonnateadlikkuse märki.

Klientide vajadusi mõistes pakume mitmekesist tootevalikut, sealhulgas voodrilauad, põrandalauad ja muud. Meie palgiveo teenused tagavad, et ükskõik kus te ka poleks, parim metsast jõuab teieni. Me oleme uhked oma rolli üle metsa raiumisel, võttes kasutusele tavasid, mis kaitsevad ökosüsteemi, pakkudes samal ajal parimat puitu.

Meie loosung, 'Ehitades rohelisemat tulevikku, üks laud korraga', ei ole lihtsalt lööklause; see on meie pühendumus teile ja planeedile. Kutsume teid liituma meie teekonnaga, ehitama, looma ja elama harmoonias loodusega. Valige KAGUMETS OÜ oma puitvajaduste jaoks ja olge osa loost, mis muutub iga hööveldatud laua ja veetud palgiga aina innustavamaks.

Täname, et valisite jätkusuutlikkuse, kvaliteedi ja tipptaseme. Täname, et valisite KAGUMETS OÜ.

KAGUMETS OÜ kontaktid

Tee õige valik: Kas küttepuu puuliigil on tõesti vahet?

Talvised õhtud eelnevad, ja kodu soojana hoidmiseks on hädavajalik teha õige valik küttepuude osas. Küttepuu liik võib mängida olulist rolli nii kütteefektiivsuses kui ka üldises kütteseadmete hoolduses. Kas lepp, sanglepp, haab, kask või okaspuu – milline neist pakub parimat lahendust? Lepapuud: Lepapuud on kiiresti kasvav ja kergesti lõhustatav, muutes need populaarseks valikuks. Neil on keskmine kütteväärtus, kuid nende suhteliselt madal tuhasisaldus muudab nad vähem hooldusvajadusega. Sanglepp: Sanglepp on tuntud oma suure kütteväärtuse poolest, pakkudes tõhusat kütust ja pikemat

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks jätkusuutlik ehituspuit on tulevik

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse keskkonnamõjust, siis jätkusuutlikud ehitusmaterjalid astuvad esile. Jätkusuutlik ehituspuit ei ole lihtsalt trend;
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehituse keskkonnamõjust, siis jätkusuutlikud ehitusmaterjalid astuvad esile. Jätkusuutlik ehituspuit ei ole lihtsalt trend; see on vajalik muutus selles, kuidas me mõtleme oma ressurssidest ja meie planeedi tulevikust. Traditsiooniliste ehitusmaterjalide keskkonnamõju Traditsioonilistel ehitusmaterjalidel nagu betoon ja teras on oluline keskkonnamõju, alates kõrgest energiatarbimisest tootmise ajal kuni probleemideni jäätmete käitlemisel. Ehitustööstus on surve all, et leida keskkonnasõbralikumaid alternatiive. Põhjus 1: Vähendatud süsinikujalajälg Puit

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.