Rohkema info nägemiseks:

AUREUS CAPITAL CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 758; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AUREUS CAPITAL CONSULTING kohta arvamuslugu!"

AUREUS CAPITAL CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 758 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aureus Capital Consulting 2022.aasta põhitegevuseks oli äri- ja finantsalase konsultatsiooniteenuse osutamine. Põhilisteks klientideks olid

Eesti eksportivad tööstus- ja kaubandusettevõtted.

Ettevõttes oli kaks palgasaajat ja majandustegevuse tulemuslikkus võimaldab kasumijaotamist.

2022 aastal oli ettevõte ühinemis-jagunemis tehingute vahendaja ja nõustas mitmeid toööstusettevõtteid ekspordiprojektide finantseerimise lahenduste leidmisel, mis võimaldas klientidel oma toodete rahvusvahelist haaret laiendada.

Lisaks finatsanalüüsile ja tulevikuprognooside koostamisele pakuti ka ettevõtete väärtuse hindamise teenust, mida kliendid kasutasid edukalt oma investorsuhete läbirääkimisel kui ka ettevõtete müümisel. Nimetatud teenuste müügiga jätkab OÜ Aureus Capital Consulting ka 2023.aastal ning eesmärgiks on nõustamisteenuste müügimahtude oluline kasvatamine.

AUREUS CAPITAL CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.