Rohkema info nägemiseks:

IMUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme tõhusa ja keskkonnasõbraliku ehitusprahi ja tolmu eemaldamisega spetsiaalsete vaakumautodega, pakkudes klientidele puhtamat ehituskeskkonda ja suuremat produktiivsust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

IMUR OÜ-s mõistame, et iga eduka projekti aluseks on puhas ja turvaline keskkond. Seetõttu oleme pühendunud tõhusale ja tolmuvabale lahtiste materjalide eemaldamisele ning jäätmete transpordile meie tipptasemel vaakumautodega. Meie missiooniks on rajada tee edusammudele, tagades, et teie ehitus-, lammutus- või renoveerimisprojektid oleksid vabad prahi ja tolmu takistustest.

Meie öko-soojustatud vaakumautode laevastik ei ole mitte ainult tunnistus meie pühendumusest keskkonnale, vaid ka meie pühendumusest teie mugavusele ja produktiivsusele. Konkurentsivõimeliste hindadega vahemikus 150 € – 210 €/h + KM pakume kulutõhusat lahendust, mis hõlmab võimsat vaakumautot ja oskuslikku kahe inimese meeskonda, valmis igaks väljakutseks.

Meie teenused paistavad silma võimega alustada kiiresti ja töötada tolmuvabalt, just nagu tolmuimeja, kuid suuremas mastaabis. Meie masinate kõrge jõudlusvõime tähendab, et me saame korraga eemaldada umbes 4 tonni jäätmeid, tagades, et teie objekt puhastatakse tõhusalt ja efektiivselt.

Kättesaadavus on võtmetähtsusega ja meie vaakumautod tõestavad oma väärtust kõige keerulisemates tingimustes. Olgu selleks kelder, viienda korruse asukoht, vanalinna kitsad tänavad või linna sagiv keskus, meie seadmed suudavad ulatuda kuni 100 meetrini, tagades, et me saame tee vabaks teha olenemata asukohast.

Valige IMUR OÜ teenus, mis kehastab meie loosungit, 'Rajame teed puhtamale homsele!' Laske meil olla teie järgmise projekti vaikne partner, pakkudes puhast lehte ja meelerahu iga tööga, mida ette võtame.

Võtke meiega täna ühendust numbritel 5050679, 5013762 või saatke meile e-kiri aadressil info@imur.ee, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja kuidas me saame aidata teie projekti suurepäraseks edulooks muuta.

Kontakt

IMUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura L.

Imur OÜ oli täiuslik valik minu renoveerimisprojektile!

- Marko S.

Nende vaakumautod tegid minu ehitusplatsi korrastamise nii lihtsaks!

- Kati P.

Suurepärane teenindus ja uskumatu tulemus!

Kuidas aitavad vaakumautod parandada jäätmete kogumise efektiivsust ja ohutust?

Vaakumautod, tuntud ka kui vaakumveokid või vaakumlaadurid, on spetsiaalsed sõidukid, mis on varustatud võimsate vaakumsüsteemidega jäätmematerjalide kogumiseks ja transpordiks. Need uuenduslikud masinad suudavad käidelda laia valikut aineid, alates vedelikest ja setetest kuni tahkete ainete ja prahini. Kuna urbaniseerumine jätkuvalt kasvab ja keskkonnanõuded muutuvad rangemaks, on tõhusate ja keskkonnasõbralike jäätmemajanduslahenduste nõudlus suurem kui kunagi varem. Vaakumautod on nende väljakutsetega toimetuleku eesliinil, pakkudes transformeerivat lähenemist jäätmemajanduse tavadele.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas suurendab imurauto ehitusplatside ohutust ja efektiivsust?

Imitehnoloogia, tuntud ka kui vaakumekskavatsioon või õhukaevandamine, on uuenduslik lähenemine materjalide eemaldamiseks ehitusplatsidelt. See kasutab kõrgsurv
ssb.ee
Imitehnoloogia, tuntud ka kui vaakumekskavatsioon või õhukaevandamine, on uuenduslik lähenemine materjalide eemaldamiseks ehitusplatsidelt. See kasutab kõrgsurvega vaakumsüsteeme, et imeda üles prahti, mulda ja muid materjale, transportides need kogumisseadmesse kõrvaldamiseks või ringlussevõtuks. See meetod on väga efektiivne ja vähendab oluliselt ehitusjäätmete haldamisega seotud käsitsitööd. Ehitustööstuse arenguga kasvab nõudlus kiiremate, ohutumate ja keskkonnasõbralikumate ehitusmeetodite järele. Imitehnoloogia vastab neile nõudmistele, pakkudes lahendust, mis on mitte ainult kiire ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.