Rohkema info nägemiseks:

Gätly Valge

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

JOOKSONLAHE AKADEEMIA OÜ tegevusaruanne 2022

Jooksonlahe Akadeemia on ettevõte, mille eesmärgiks on kutsuda inimesi liikuma iga päev ja aastaringselt ning selleks korraldab ettevõte „väljakutseid“ läbi facebooki kanali ning motiveerib ja innustab rohkete piltidega läbi Instagrami kanali. Väljakutses osalemiseks tuleb osalejal kõndida või joosta iga päev viis kilomeetrit ja seda vähemalt kolme tunniga ning liikumine tuleb fikseerida aktiivsusmonitori või telefoni rakendusega, kus peab nähtav olema vahemaa, aeg ning kuupäev. Lõppenud majandusaasta müügitulu oli 20931 eurot. Laenusid ega muid kohustusi ettevõttel ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

JOOKSONLAHE OÜ tegevusaruanne 2022

Jooksonlahe OÜ on ettevõtte, mis asutati 25.07.2019 Ettevõtte tegeleb omanimeliste spordirõivaste müügiga. Lõppenud majandusaasta müügitulu oli 14 677 eurot ni
ssb.ee
Jooksonlahe OÜ on ettevõtte, mis asutati 25.07.2019 Ettevõtte tegeleb omanimeliste spordirõivaste müügiga. Lõppenud majandusaasta müügitulu oli 14 677 eurot ning kasumiks kujunes 981 eurot. Laensid ega muid kohustusi ettevõttel ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.