Rohkema info nägemiseks:

SAFELIGHT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Arendame ja toodame tipptasemel termokaamera-põhiseid hoiatussüsteeme, mis parandavad jalakäijate nähtavust ja turvalisust, eriti madala nähtavusega oludes nagu vihm, udu või pimedus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SafeLight OÜ-s usume, et jalakäijate turvalisus ei tohiks kunagi jääda juhuse hooleks. Seetõttu oleme pühendunud uuenduslike lahenduste loomisele, mis muudavad tänava ületamise kõigile ohutumaks, olenemata kellaajast või ilmastikutingimustest.

Meie tipptasemel termokaamera-põhised hoiatussüsteemid on loodud selleks, et hoiatada autojuhte jalakäijate olemasolust, eriti madala nähtavusega olukordades nagu vihm, udu või pimedus. Kui meie termokaamerad tuvastavad jalakäija, aktiveerib meie süsteem ülekäiguraja ümber eredad, tähelepanu köitvad LED-tuled, tagades, et autojuhid on jalakäija kohalolust hästi ette teadlikud.

Meie pühendumus turvalisusele kajastub positiivses tagasisides, mida oleme saanud nii omavalitsustelt kui ka hädaabiteenustelt. Meie süsteeme on kiidetud nende tõhususe eest jalakäijate nähtavuse parandamisel ja õnnetuste riski vähendamisel. Koolipiirkondadest kuni kiirete ristmikeni – SafeLight OÜ tehnoloogia teeb vahet.

Liitu meie missiooniga Valgustada turvalisust ja kaitsta elusid. Uuri meie veebilehte, et saada rohkem teada meie toodete kohta, lugeda rahulolevate klientide tunnistusi ja avastada, kuidas SafeLight OÜ võib teie kogukonnas muutust luua.

Pea meeles, et SafeLight OÜ-ga ei paigalda sa lihtsalt turvasüsteemi; investeerid jalakäijate turvalisemasse tulevikku kõikjal.

Kontakt

SAFELIGHT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko R.

Nende süsteemid on tõeliselt usaldusväärsed ja tõhusad.

- Anna K.

Nende lahendused on nutikad ja kohanduvad meie keskkonnaga suurepäraselt.

- Kadri P.

SafeLight'i termokaamerad on olnud meie linna jaoks tõeline õnnistus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas muudavad termokaamerad ülekäigurajad ohutumaks?

Kuna linnapiirkonnad jätkuvalt kasvavad, on jalakäijate ohutuse tagamine ülekäiguradadel muutunud kriitiliseks väljakutseks kohalikele omavalitsustele, koolipiirkondadele, liiklusohutuse asutustele ja linnaplaneerijatele. Üheks uuenduslikuks lahenduseks, mis on kogumas populaarsust, on termokaameratehnoloogia kasutamine. Termokaamerad, mis tuvastavad soojusjälgi, pakuvad ainulaadset eelist jalakäijate keskkonna turvalisemaks muutmisel. Täiustatud tuvastamine madala nähtavuse tingimustes Termokaameraid ei mõjuta udu, vihm ega lumi, mis sageli vähendavad traditsiooniliste visuaalkaamerate

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta linnad jalakäijasõbralikumaks?

Hoolimata sõidukite ohutusfunktsioonide ja teede kujundamise edusammudest on jalakäijate surmajuhtumid ja vigastused endiselt oluline mure kogu maailmas. Linnak
ssb.ee
Hoolimata sõidukite ohutusfunktsioonide ja teede kujundamise edusammudest on jalakäijate surmajuhtumid ja vigastused endiselt oluline mure kogu maailmas. Linnakeskkondade keerukus ja mobiilseadmetest tulenevad suurenevad tähelepanu hajutamised suurendavad jalakäijate igapäevast riski. Innovatsioon jalakäijate ohutuses on hädavajalik õnnetuste vähendamiseks ja elukvaliteedi parandamiseks linnapiirkondades. Linnade kasvades ja arenedes muutub efektiivsete ohutusmeetmete vajadus, mis suudaksid kohaneda muutuvate tingimustega ja erinevate elanikkonnarühmadega, üha pakilisemaks. Tehnoloogilised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.